10.000 TL elektrogitar önerisi

Bütçe
8-10 bin TL
Dediğim gibi bütçem 8 ila 10 bin arası, amfi dahil. Manyetikten gövdeden pek anlamıyorum ama son feci bisiklet, madrigal, adamlar, yüzyüzeyken konuşuruz ve duman dinliyorum genelde.

Amfiyi çok da abartmayı düşünmüyorum, maksimum 2K'ya bir şey alacağım gibi duruyor. Sizce mantıklı olur mu?
Ayrıca bulduğum gitarlardan bazıları:

Jackson JS11 —>6500 TL hh.
Cort X6 —>6700 TL hsh.
Bir de Ibanez GRG170DX hsh modeli var, bütçeyi biraz aşıyor ama diğerlerine nazaran uzun ömürlüyse almayı düşünüyorum.
Ayrıca sizce dijital amfi mi yoksa düz amfi mi almalıyım?

Dinlediğiniz gruplara göre HH gitar almanız pek mantıklı değil, single coil daha tatlı ses verir o gruplarda. (Yani S manyetikler)

Squier'ın Bullet serisi stratlarına bakabilirsiniz HSS olan, onlar işinizi görür. 8K civarına olması lazım.

Amfiyi de çok dandik 2K'lık minik şeylerden almayın, ikinci elden ID Core 10 vs. bakın en az.

Son düzenleme:
Peki amfi yerine ses kartı işimi görür mü,M Auido almayı düşünüyorum.Ayrıca yurtta kaldığım için kulaklıkla kullanacağım gibi gözüküyor o yüzden amfiye çok da ihtiyacım yok.

Yamaha 012 modeli buldum 9k’ya satılıyor alınır mı sizce?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…