130.000 TL sistem önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BurakAkbulut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 418
  • Etiketler Etiketler
    sistem
Bütçe
130.000 TL

BurakAkbulut

Üyecik
Selamlar herkese,
Yayınlarım ve video edit işlerim için yeni bir PC topluyorum ve kendi araştırmalarıma göre parçaları seçtim. Sizin yorumlarınızı da merak ettiğim için sistemi paylaşıyorum. Önerilere açığım. Parçaları tek bir site üzerinden almayacağım. Uygun fiyata satan yerlerden de alabilirim. Buna bağlı olarak fiyatta düşebilir doğal olarak.

1752061707569.webp

Render işlemleri için Intel daha iyi diyorlar. Yorumunuz nedir?

Yapacağın işte önemli olan tekli çekirdek performansı ise 265k biraz daha önde fakat en son bu işlemciler ısınma sorunluydu ve şahsen Intel tercih etmem böyle bir bütçede. Çoklu çekirdekte 9950X daha iyi bir işlemci.
AMD daha doğru bir seçenek olur.

Selam herkese,
Yayınlarım ve video edit işlerim için yeni bir PC topluyorum ve kendi araştırmalarıma göre parçaları seçtim. Sizin yorumlarınızı da merak ettiğim için sistemi paylaşıyorum. Önerilere açığım. Parçaları tek bir site üzerinden almayacağım. Uygun fiyata satan yerlerden de alabilirim. Buna bağlı olarak fiyatta düşebilir doğal olarak.

Eki Görüntüle 161879

Patçalar F/P değil, edit için 64 GB RAM iyi olur, oyun oynanmayacaksa Ultra Core işlemci seçilebilir.

Aslında hedefimi anlatsam daha iyi olur. Elimde şu an 4060 ekran kartlı laptop var ve hem yayını hem oyunu AAA oyunlarda kaldırmıyor doğal olarak. Ben de çözüm olarak yeni PC toplayıp oyun ve render işlemlerini bu PC ile yapmak ama yayın ve kayıt işini de laptopa yüklemeyi düşünüyorum capture card ile. Laptop'un render performansı da düşük.

Güzel f/p sistem toplamışsınız teşekkür ederim. Açıkçası f/p ötesinde kalite de istediğim için Asus tercih edeceğim. Attığınız parçalarla Asus'un parçalarını karşılaştırdığınızda sizin yorumunuz nedir mesela?

AMD işlemcileri araştırıyorum şu anda bu arada. Sistemi AMD'ye göre dizip tekrardan konuya atacağım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt