H2002P kablo dolanma sorunu olursa yukardan sarkıtıp düzeltebilirsiniz. El ile düzeltmeyi denerseniz daha da kötü oluyor. Sorun yaşanınca bu tarz bir düzeltme akla gelmeyebiliyor.
Ek olarak kablo dolanma sorunu olmasın, çıkarılabilir mikrofon ve bir tık malzemesi(kafa bantı daha yumuşak ve bahsettiğim gibi kablosu daha iyi) H2002U PRO modeli de alınabilir. Ayrıca bu ürünün ek sürücü yükleme gereksinimi yok. Taktığınız gibi Windows sürücü yüklüyor, yani kendi adıyla cihazlar kısmında geçiyor. Tiz seslerde H2002P göre daha iyi. Ama H2002P'de %20 ses ayarlıyken(7.1 veya onun sesini artıran efekti açık değilken) bu kulaklıkta %40-50 civarında duyduğumu belirteyim.
H2002P ve H2002U PRO'yu da kullandım. Şu an ATK Wraith üzerinde sattığı 2.5K kablosuz kulaklığı kullanıyorum. Havit kulaklıklarının pad kısmı bu ürüne göre bir tık küçük kalıyor, ama rahatlık tarafında pek sorunu yok.
Ayrı bir sıkıntısı Havit bazı kulakların yedek pedlerini satsa da, yereldeki ürünleri satışını yapan firma bayağı hantal çalışıyor. Stok yenileme bence yavaş ve az. Bu kulakların yedek pedlerini daha çok getirseler ve kendi siteleri dışında da satsalar. Atıyorum Amazon'dan H2002P alıyorum diyelim aşağıda yedek pedi de birlikte alıyorlar veya böyle bir ped var gibi öneri gösterse çok satış yaparlar.
H2002U PRO'nun resmi satıcısında stok bitmiş. Galiba uygun fiyattan toplamışlar. Galiba en düşük 1400-1500 civarına gördüm. Havit bence hatalı fiyat belirtip satmayınca çok çabuk fiyat kırıyor. Kulaklık tarafında biraz daha modelleri azaltıp, doğru fiyatlandırma ve indirim taktikleri ile müşteriye ulaşmalı. Tabii öncesinde stoğu güçlendirmeli ve harici satıcıların stok eritmemesi için satışlarda siteler ile anlaşıp sepete ekleme sınırı getirmeli veya bu satıcıları elemek adına stokları sürekli getirip uygun fiyatta ürünü tutmalı.
Bu arada taksit ile alırım diyorsan Havit'in en yeni kablosuz şu ürünü var. Tasarım galiba Corsair'in bir kulaklığına benziyor. Ama Kraken diye adlandırdığı ürünleri yerelde en azından en pahalı sattığı ürünleri. Havit mağazasına özel 250 ₺ kuponu ile ürün 2449 ₺ denk geliyor. Bu fiyata yakın ATK Gear var çıkılırsa o da alabilir. Ama burada taksit imkanın avantajı var. Tamamen sana kalmış kablosuz bir şey istersen ve risk alırım diyorsan bu da alınabilir. Tabii bu bir öneri değil sadece böyle bir seçenek olduğunu belirtmek adına yazıyorum.