Selamlar. Elimde hiç kalmadığı için USB bellek alacağım. 32 veya 64 GB olması tercihimdir. İkisi için de bulabildiğiniz en iyi bellekleri atar mısınız?
Çoğunlukla dosya ve fotoğraf taşıma için kullanılacak. Aklınıza gelen en iyisini önerin hocam.
Tek portlu mu lazım? USB A veya USB C olarak. Yoksa USB A + C olarak çift portlu mu lazim?Çoğunlukla dosya ve fotoğraf taşıma için kullanılacak. Aklınıza gelen en iyisini önerin hocam.
Çift portlu daha iyi olur hocam.Tek portlu mu lazım? USB A veya USB C olarak. Yoksa USB A + C olarak çift portlu mu lazim?
Teşekkür ederim hocam.150 okuma 50 yazma sunuyor.![]()
Dahua P629 DHI-USB-P629-32-64GB 64 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dahua P629 DHI-USB-P629-32-64GB 64 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dahua P629 DHI-USB-P629-32-64GB 64 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 269,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
400 okuma ortalama 80-90 yazma sunuyor.![]()
SanDisk Dual Drive Luxe Type-C SDDDC4-064G-G46 64 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Dual Drive Luxe Type-C SDDDC4-064G-G46 64 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Dual Drive Luxe Type-C SDDDC4-064G-G46 64 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 365,39 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu da bende 156 okuma 127 yazma sundu, artisi 128 GB olmasi, eksisi kalitesi daha düşük.
Önermisler zaten görmemişim kusura bakmayınHocam belki bi tık aşıyor ama buda ekstra bir seçeneğiniz olsun. Bende 128gb olan var aşırı iyi ve malzeme kalitesi efsane zaten SanDisk yani.
Daha ucuza satan yerler var, ki önerdim zaten. Sorun yok.Hocam belki bi tık aşıyor ama buda ekstra bir seçeneğiniz olsun. Bende 128gb olan var aşırı iyi ve malzeme kalitesi efsane zaten SanDisk yani.
Önermisler zaten görmemişim kusura bakmayın![]()
Hocam zaten mesajın en altına yazdım görmedim diye. Mesajı komplede silmek istemedim. Sizin önceden önerdiğinizi gördüğüm gibi yazdım oraya kusura bakmayın diye. Teşekkürler.Daha ucuza satan yerler var, ki önerdim zaten. Sorun yok.