4.000 TL bütçe ile oyun kulaklığı önerisi

Bütçe
4.000 TL

ArthesN

Çalışkan
Şu anda uzun süredir HyperX Cloud II kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Ancak kulaklığım artık eskidiği için yeni bir kulaklık arıyorum.

Bütçem maksimum 4.000 TL civarı.
Önceliklerim:

• FPS oyunlarında ses kasmak önemli (CS, Valorant vb.)
  • Uzun kullanımda rahat olması
  • Mikrofonunun en azından idare eder seviyede olması
  • Mümkünse Cloud 2 ayarında veya daha iyi ses kalitesi

Kablolu veya kablosuz çok fark etmez ama gecikme sorunu yaşamak istemem.

Eskidiyse tavsiyem ped alıp pedlerini değiştirmeniz

Logitech G321 var kablosuz 3800 bandında sanırım o iyi bir tercih olabilir. Razer ve SteelSeries'de var o fiyatlara ancak Razer pek önermem. SteelSeries'in de model model değerlendirmek lazım.

Bu kulaklığı pazar günü sipariş ettim bugün elime ulaştı aşırı menmunum. Bayağı iyi yapmışlar. Sorunuz var ise cevaplarım.
Hocam ben almayı düşünüyorum sen daha önce hangi kulaklığı kullanıyordun ses kalitesi falan nasıl

Hocam ben almayı düşünüyorum sen daha önce hangi kulaklığı kullanıyordun ses kalitesi falan nasıl.

Ses kalitesi çok iyi, uygulamasında istediğin her ayarı yapabilirsin. Önceki kulaklığım Rampage SN-R10'du.

Hocam ben almayı düşünüyorum sen daha önce hangi kulaklığı kullanıyordun ses kalitesi falan nasıl
Hocam, ama ses kalitesi önemliyse mchose S9 Pro al; ondaki ses daha iyi. Aynı fiyattalar. Tek farkları sadece şarj: mchose V9 Pro 250 saat gidiyor, mchose S9 Pro ise 55 saat gidiyor. Ama ses kalitesi olarak S9 Pro daha iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…