4.000 TL'ye MP3 çalar önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kostes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 64
  • Etiketler Etiketler
    mp3 önerisi
Bütçe
4.000 TL

Kostes

Çalışkan
Bu tarz eski cihazlara sahip olmaktan keyif alan biriyim, aslında Walkman kaset çalar alacaktım ancak malumunuz kaset olayı kısıtlıyor işi. Bunun yerine MP3 almaya karar verdim, iPod veya Walkman arasında kaldım ancak farklı cihazlara da açığım. Açıkçası 2025'te MP3 alınır mı? İkileminde de bulunuyorum (heves atmalık ve elden kolay çıkarabileceğim cihaz önerisi de olabilir).

Bu tarz eski cihazlara sahip olmaktan keyif alan biriyim, aslında walkman kaset çalar alacaktım ancak malumunuz kaset olayı kısıtlıyor işi. Bunun yerine MP3 almaya karar verdim, iPod veya walkman arasında kaldım. Ancak farklı cihazlara da açığım. Açıkçası 2025'te MP3 alınır mı? İkileminde de bulunuyorum (heves atmalık ve elden kolay çıkarabileceğim cihaz önerisi de olabilir).

Bence saçma buluyorum. Günümüzde cep telefonları olduğu için onlardan müzik dinlemek daha pratik. Nostalji özleminiz varsa iPod düşünür müsünüz? Çok ikonik güzel gözüküyorlar. Onun dışında Türkiye'deki MP3 cihazları aşırı dandik Çin'den gelen ürünler gibi oluyorlar. Klasik iPod ları bir düşünün derim. ITunes'tan MP3 yüklüyorsunuz.

Bence saçma buluyorum. Günümüzde cep telefonları olduğu için onlardan müzik dinlemek daha pratik. Nostalji özleminiz varsa iPod düşünür müsünüz? Çok ikonik güzel gözüküyorlar. Onun dışında Türkiye'deki MP3 cihazları aşırı dandik Çin'den gelen ürünler gibi oluyorlar. Klasik iPod ları bir düşünün derim. ITunes'tan MP3 yüklüyorsunuz.

Bende genelde cihaz alırken işlevselliğe önem veren biriyim her daim F/P olanı alan biri oldum ama nostaji özlemim var bende iPod düşünüyorum ama seri seri halinde vaya farklı sağlam markaların Sony walkman gibi cihazlar var.

Bende genelde cihaz alırken işlevselliğe önem veren biriyim her daim F/P olanı alan biri oldum ama nostaji özlemim var bende iPod düşünüyorum ama seri seri halinde vaya farklı sağlam markaların Sony walkman gibi cihazlar var.

F/P'den kastım verdiğim fiyatın hakkını alan biri olmamdan kaynaklı,Çin markalı cihazlardan verim almak değil kastettiğim.

F/P'den kastım verdiğim fiyatın hakkını alan biri olmamdan kaynaklı, Çin markalı cihazlardan verim almak değil kastettiğim.

Anladım hocam. iPod lara bir bakın derim onların piyasası daha canlı oluyor.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt