Bütçe
40.000 TL

Intel kısmında sorun çektim kullanmak istemiyorum bir daha. AMD istememe sebebim çevremde donanımsal ve yazılımsal sorunlar yaşayan çok. NVIDIA ile bu kadar sorun yaşayanı duymadım. Çekiniyorum aslında. AMD sistem alıp sorun yaşamak istemiyorum.
Kullanım amacı oyun, günlük kullanım üzerinde.

Intel kısmında sorun çektim kullanmak istemiyorum bir daha. AMD istememe sebebim çevremde donanımsal ve yazılımsal sorunlar yaşayan çok. NVIDIA ile bu kadar sorun yaşayanı duymadım. Çekiniyorum aslında. AMD sistem alıp sorun yaşamak istemiyorum.
Kullanım amacı oyun, günlük kullanım üzerinde.
Kullanım amacı oyun ise 9060xt çok daha mantıklı bence. Çekincenizi anlıyorum ama 9000 serisinde bu durumlar çoğunlukla düzeltildi. Ben birkaç yıldır deneyimliyorum henüz sorun yaşamadım AMD kartlarda.

Kullanım amacı oyun ise 9060XT çok daha mantıklı bence. Çekincenizi anlıyorum ama 9000 serisinde bu durumlar çoğunlukla düzeltildi. Ben birkaç yıldır deneyimliyorum henüz sorun yaşamadım AMD kartlarda.

Ben daha çok online oyunlar oynuyorum. Genelde ara sıra şu anki sistemde bile Ultra oynayabildiğim hikayeli oyunlarda oynuyorum. Eğer çok büyük fark yoksa NVIDIA tercih edeceğim ama AMD çok daha iyi performans veriyor değer derseniz ek para + size güvenip alabilirim belki. Ama bütçemi aşıyor ikisi de. En ucuzu NVIDIA'lı sistem.

Ben daha çok online oyunlar oynuyorum. Genelde ara sıra şu anki sistemde bile Ultra oynayabildiğim hikayeli oyunlarda oynuyorum. Eğer çok büyük fark yoksa NVIDIA tercih edeceğim ama AMD çok daha iyi performans veriyor değer derseniz ek para + size güvenip alabilirim belki. Ama bütçemi aşıyor ikisi de. En ucuzu NVIDIA'lı sistem.
Bütçeyi zorlamak istemiyorsanız Nvidia olanı alabilirsiniz. Ama 9060xt daha iyi. 2k da bile iyi performans veriyor. Karar sizin bu noktada. Ben olsam 9060Xt tercih ederdim ama bütçeyi zorlayıp zorlamamak size kalmış.