Bütçe
45.000-55.000 TL
@X99 ve diğer üstadlar önerdiğiniz parçaları tek tek topladım ve bir bilgisayarcıya birleştirdim. Bunun için çok teşekkür ediyorum. Windows 11 kurdum. Bundan sonra yapabileceğim bir ayar var mıdır BIOS vs. hiçbir bilgim yok maalesef. AMD'yi de ilk defa kullanacağım için özel ekran kartı işlemci falan ayarları var ise yardımcı olabilir misiniz lütfen. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_20260429_194309.webp
    IMG_20260429_194309.webp
    447,7 KB · Görüntüleme: 20
Ve diğer üstadlar önerdiğiniz parçaları tek tek topladım ve bir bilgisayarcıya birleştirdim.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın bunun için yeni konu açın, sistem montajı yapıldıktan sonra hangi ayarlar yapılmalı diyerek, bilgili arkadaşlar yardımcı olur. Donanım bileşenlerini ben biliyorum ama diğer arkadaşlar bilmiyor, marka model özelliklerini tam belirtip konuyu açın.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın bunun için yeni konu açın, sistem montajı yapıldıktan sonra hangi ayarlar yapılmalı diyerek, bilgili arkadaşlar yardımcı olur. Donanım bileşenlerini ben biliyorum ama diğer arkadaşlar bilmiyor, marka model özelliklerini tam belirtip konuyu açın.
hangi başlıkta açmam gerekiyor acaba? @X99

Hangi başlıkta açmam gerekiyor acaba? @X99

Masa üstü donanım kısmın da açabilirsiniz, moderasyon ekibi yanlış konu kısmını düzeltirler.

Hangi başlıkta açmam gerekiyor acaba? @X99

Hocam konuyu yeşil site de başka yerde açmışsınız buradaki kişilerin çoğu o sitede yok. Ben o sitede aktif değilim ne yazık ki. Sadece burası ile ilgileniyorum.
@burakmurat1

Ekran görüntüsü 2026-04-29 221527.webp

Son düzenleme:
Masa üstü donanım kısmın da açabilirsiniz, moderasyon ekibi yanlış konu kısmını düzeltirler.

Hocam konuyu yeşil site de başka yerde açmışsınız buradaki kişilerin çoğu o sitede yok. Ben o sitede aktif değilim ne yazık ki. Sadece burası ile ilgileniyorum.
@burakmurat1

Eki Görüntüle 244826
tamamdır oradan kaldırırım konuyu siteleri karıştırmışım neden bildirim gelmiyor diyordum bende buradan açarım