teşekkür ederim. Fakat model olarak tavsiyeye ihtiyacım var. RGB gibi zevklerim yok. Şart değil. Benim için kaliteli olsun yeter. Zaten 16+16 bakıyorum.CL30 6000 MHz, Dual veya tek 32 GB bir RAM alabilirsiniz.
Patriot Viper 16GB CL30 6000mhz ram var single olarak satılıyo 1800tl ondan 2 adet almanızı tavsiye ederim.teşekkür ederim. Fakat model olarak tavsiyeye ihtiyacım var. RGB gibi zevklerim yok. Şart değil. Benim için kaliteli olsun yeter. Zaten 16+16 bakıyorum.
Çok sorun yaşayan duydum. Konuyuda bu yüzden açtım aslında. Viper serisinden farklı öneriler gelebilir diye.Patriot Viper 16GB CL30 6000mhz ram var single olarak satılıyo 1800tl ondan 2 adet almanızı tavsiye ederim.
Yani bu zamana kadar bir sorun yaşamadım açıkçası. Yaşayanlar neler yaşamış biliyor musunuz?Çok sorun yaşayan duydum. Konuyuda bu yüzden açtım aslında. Viper serisinden farklı öneriler gelebilir diye.
Bende nedense Kingston modellerinde sorun yaşayan, düşük puan gördüm ama patriotta bir sorun görmedim, denk gelmemiş de olabilirim.Çok sorun yaşayan duydum. Konuyuda bu yüzden açtım aslında. Viper serisinden farklı öneriler gelebilir diye.