Sythex
Gelişen
Bu sistem alınır mı? Alınmazsa başka sistem önerebilir misiniz? Maksimum bütçe 50.000 TL.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arada dağlar kadar fark var.
Kartların isimlerinden bari anlasaydınız 5070'in daha iyi olduğunu.
Eğer NVIDIA istiyorsanız alınabilir ama ondan daha iyi olan 9070 XT almak bence daha mantıklı olur.Bu sistem alınır mı? Alınmazsa başka sistem önerebilir misiniz? Maksimum bütçe 50.000 TL.
32 GB ram ile 53,5K oluyor ama bütçemi zorlamayı denerim.Kartların isimlerinden bari anlasaydınız 5070'in daha iyi olduğunu.
Eğer NVIDIA istiyorsanız alınabilir ama ondan daha iyi olan 9070 XT almak bence daha mantıklı olur.
Hocam işlemciyi R5 7600, SSD'yi Kingston NV3, soğutucuyu da Cooler Master Hyper 212 Spectrum V3 yaparsanız daha iyi olur. Anakart kısmında ise Asus Prime B650M-R modeli daha iyi olur. Bütçenizi çok zorlamadan bu geliştirmeleri yapın derim şahsen.Bu sistem alınır mı? Alınmazsa başka sistem önerebilir misiniz? Maksimum bütçe 50.000 TL.
16 GB oyunlar için gayet yeterli. Hiç sorun olmaz. İleride 32 yaparsınız acelesi yok.32 GB ram ile 53,5K oluyor ama bütçemi zorlamayı denerim.
Eklemeyi unuttum RAM'leri 32 yaparsanız çok daha iyi olur. Acelesi yok tabi bütçe zorluyorsa.Bu sistem alınır mı? Alınmazsa başka sistem önerebilir misiniz? Maksimum bütçe 50.000 TL.
16 GB oyunlar için gayet yeterli. Hiç sorun olmaz. İleride 32 yaparsınız acelesi yok.
Hanginizi dinleyeyimEklemeyi unuttum RAM'leri 32 yaparsanız çok daha iyi olur. Acelesi yok tabi bütçe zorluyorsa.![]()
Ssdyi s50 blade yaptım. Bu 32 ramli sistem hocam.32 GB ram ile 53,5K oluyor ama bütçemi zorlamayı denerim.