6.000 TL R5 7500F sistem için DDR5 RAM önerisi

Bütçe
6000
Haklisın ama guvenemedim ve attigim RAM ve benzerlerinde 4500 6000 civari bu niye ucuz.
Bu attığım rami 7800X3D ve 4070Tİ superli sistemi olan arkadaşımda kullandım. Patriot ram olarak bilindik bir marka niye güvenemeyesin.

Zaten cevabi sen kendi yorumunda vermişsin. Corsair - HyperX ben bu markayı biliyorum diye gidip pahalısını alan çok insan var. O yüzden Patriot gibi bir marka veya TR pazarına yeni yeni ürün satmaya başlayan bir marka benzer fiyata ürün satarsa kimse almaz.

Bu attığım RAM'i 7800X3D ve 4070 Ti superli sistemi olan arkadaşımda kullandım. Patriot RAM olarak bilindik bir marka niye güvenemeyesin.

Zaten cevabi sen kendi yorumunda vermişsin. Corsair - HyperX ben bu markayı biliyorum diye gidip pahalısını alan çok insan var. O yüzden Patriot gibi bir marka veya TR pazarına yeni yeni ürün satmaya başlayan bir marka benzer fiyata ürün satarsa kimse almaz.

Tam olarak markaya guvenmemek degil benimkisi aslinda mavi ekran sorunu verir mi sıkıntı çıkarır mı Dual kit alacagim ama uyumsuzluk yaşatır mı bunları merak ediyorum.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt