Abi oyun başlamadan önce açıyorum. %1 FPS göstergesini bi de sana bir şey daha soracağım. Donanımsal olarak bütün parçalar değişti. Yazılımsal windows 10 11 hepsi denendi. Bütün sürücüler yüklendi ve bu %1 FPS düşüşü bütün oyunlarda yapıyor. Bizim evin elektiriği düşük geliyor, bazen dalgalanıyor. Bunun için normal interaktif ups aldım. Bana elektirik kaynaklı oldugunu söylüyorlar, sence elektirikten midir?%1 FPS göstergesini ne zaman devreye alıyorsun? Eğer oyun başlamadan önce açıyorsan o değerin sıfır gözükmesi gayet normal. Oyunun içine girdikten sonra, oyunu oynarken %1 FPS göstergesini açmalısın.
850W.PSU yeterli gücü sağlayamıyorsa normal olabilir. Kaç watt PSU'nuz?
Hatta PSU'da serviste yenisi ile değişti.PSU yeterli gücü sağlayamıyorsa normal olabilir. Kaç watt PSU'nuz?
diğer oyunlardada %1fps düşmüyor ama takılıyor oyun spiderman2 yi recep abinin dediği gibi yaptım düzeldi ama takılmalar devam ediyor çok nadirBu sıkıntıyı başka oyunlarda da oluyor mu? Çünkü Spider-Man 2 sorunlu bir oyun Reddit'de insanlar 4090 da 1 saat oynaya biliyorum diye ağlıyorlar.