Acer Nitro AN515-58 alınır mı?

Alınmaz, Lenovo LOQ tercih edin.
Acer'de aşırı fan sesi var, malzeme kalitesi pek iyi değil, yükseltme yapınca garantiden çıkıyor.
Bir lavuk ortaya Nitro'ların malzeme kalitesi kötü diye sıkmış, adı çıkmış sonra Nitro'nun.

Stok macunla sesli çalışıyor, evet fanların kapalı durduğu an çok nadir. Sessiz sayılmaz.

Panel ve işlemci arasında dağlar kadar fark var, o Nitro 5 alınabiliyorsa o Loq pek alınacak cihaz değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nitro 16 kullanıyorum. Acer ve asus'un garantisinin türkiyede çok kanser olduğunu hatırlatmak isterim. Yükselttiğinde garantin gider, işlemci sıcaklığı şikayetinden yollarsın 95 derece cpu normal derler fanları temizler macunu falan değiştirmeden geri yollarlar.

Nitro 16 kullanıyorum. Acer ve asus'un garantisinin türkiyede çok kanser olduğunu hatırlatmak isterim. Yükselttiğinde garantin gider, işlemci sıcaklığı şikayetinden yollarsın 95 derece cpu normal derler fanları temizler macunu falan değiştirmeden geri yollarlar.
Acer yetkili servisi ile görüştüğümüzde RAM ve SSD yükseltmesinde garanti dışı kalmadığını diğer donanımlara fiziksel hasar vermeden yapılabileceğini belirttiler.

Acer yetkili servisi ile görüştüğümüzde RAM ve SSD yükseltmesinde garanti dışı kalmadığını diğer donanımlara fiziksel hasar vermeden yapılabileceğini belirttiler.

Bu 15 tatilde kalktım şubelerine gittim. Gitmeden önce internette RAM ve SSD yükseltmesi yapan cihazlara garanti dışı kalıyor denildiği söyleniyordu. Ben de riske girmemek için teslim etmeden önce açtım kapağı SSD ve RAM yükseltmelerini çıkardım. Türkiye'de 1 tane Ümraniye'de şubeleri var oraya gittim ve sordum bu garanti olayını.
Adam bana eylül'de çıkan karar ile RAM ve SSD yükseltmelerini kendin yaparsan garanti dışı kaldığını söyledi zarar ver ya da verme. Eylül'den önce yapılan yükseltmelerin garanti dışı kalmadığını söyledi bana.
Fakat ben şunda takıldım ben diyelim ki garantiye vermeden önce yükseltmeleri sökmeseydim ve götürseydim adama eylül'den önce yükseltme yaptığımı nasıl kanıtlayacaktım ki? Adam diyebilirdi senin yükseltmen yüzünden garanti dışı kaldı diye.

Eğer 15 tatilden bu zamana bu olayı değiştirdilerse haberim olmadı. Değiştirmiş olabilirler belki çünkü çok fazla şikayet aldılar bu konu hakkında.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt