Akıllı saat önerisi

Yan forumda yazmışım, ekliyorum.
2 yıl Watch 4 44 kullandım, 2 yıldır Watch 6 44 kullanıyorum. 1 yıldır da Huawei Watch GT 5 kullanıyorum, W6 ile birlikte ikisi var şu an. Sektörde önde mönde değil, gram bir artısı da yok. Ha tasarımı güzel evet, şık. Pili de iyi gidiyor. Ama Samsung ile yakından uzaktan havada karada denizde asla ve asla ve yine asla kıyas alamaz. Ya saatte titreşim modu yok :D Zil sesi bildirim sesi özelleştirmesi hak getire. Bir uygulamanın bildirimleri açıksa hepsi titretiyor saati, aile grubunun mesajı da titretiyor, "zikirciler meclisi" grubunun mesajı da. Bildirim özelleştirmesi 0. Ekran renkleri güzel, yenilemesi muhtemelen 15 ya da 30Hz. Uygulama desteği yerin dibinde. Adım sayarındaki sapması Samsung'a kıyasla çok yüksek. Daha eksilerini yazmaya devam edersem bitmez. Tasarımı ve dış kalitesi kesinlikle çok güzel, ama içi boş. Tam anlamıyla Gucuk'un dediği gibi yarım akıllı bir saat.
Biraz gömmüş de olabilirim :D ama gerçekten genel akıllılık olarak kıyas almıyorlar.

Huawei güncelleme olarak berbat o konuda haklı.
Keşke güncellemede olsa, direkt fonksiyonellikte çok eksiği var.

Yan forumda yazmışım, ekliyorum.

Biraz gömmüş de olabilirim :D ama gerçekten genel akıllılık olarak kıyas almıyorlar.

Keşke güncellemede olsa, direkt fonksiyonellikte çok eksiği var.

Fit 2 almayı düşünmüştüm. Mi Band 9 daha iyi oldugunu hatırlayınca vazgectim. Hoparlör falan olmasa Watch fit serisi aslında iyi modeller degil. 2 yıl band 4 kullanmıstım o zamanların en son cıkanıydı. Adamlar saate guncelleme getirmedi ya bari gidip adım saymayı optimize ettik diye yalandan falan oda yoktu. Fit 3 güzel saat lafım yok fakat Samsung biraz kaba dış kasa.

Classic olmayan düz seri kaba değil aslında, çok hafif de, ama işte o da spor kalabiliyor resmi kombinlere. O yüzden yanına bir de resmiye takmalık Huawei alıyorsun :D

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt