Apple Watch hakkında düşünceleriniz nedir?

VenomBey

Uzman
Arkadaşlar selam. Çok uzun zamandır bir Apple Watch almak istiyorum. Burada da kullanan kişilerin gerçekten şu anki fiyatlara değer mi? Kullanım deneyimlerini paylaşabilir misiniz?

2. el bir Series 8 vs. çok güzel olur ancak şu an sıfır Series 10'lar fiyatlarını kesinlikle hak etmiyorlar. Pil ömrü, performans, uzun ömürlülük açısından çok iyi saatler. Series 6'lara bile watchOS 26 geldi.

2. el bir series 8 vs. çok güzel olur ancak şu an sıfır series 10'lar fiyatlarını kesinlikle hak etmiyorlar. Pil ömrü, performans, uzun ömürlülük açısından çok iyi saatler. Series 6'lara bile watchOS 26 geldi.

Hocam 8 eskide kalmadı mı? Bende 2. el 9 veya 10 bulmaya çalışıyordum. 8'de güzel fiyata cihazlar vardı.

Apple ekosistemindeysen ve beğeniyorsan almamak için bir sebep göremiyorum.
Apple cihaz kullanıyorum evet ve beğeniyorum

Büyük bir hevesle aldım. Para israfından başka bir şey değil. Önermiyorum açıkçası. Günlük işlerde falan baya rahat kullanım sunuyor ama 15 bin ve üstüne değmez bence. Ben 11k'ya SE 2 aldım.

@VenomBey
Kendim kullanıyorum hocam. Tasarım olarak zaten güzel bir saat, performans olarak son sürümde olmasına rağmen en ufak kasma, takılma vs. yok. Uzun bir süre daha güncelleme alacak ve güncel kalmaya devam edecek. Series 8 ile 9 ve 10 arasında aşırı aman aman bir fark yok bana kalırsa. Bulabilirseniz tabii en güncel olanı almak daha iyidir ancak Series 8 bile işinizi hayli hayli görür.

Şahsi olarak alım satımını yapıyorum ve series 0'dan Ultra 1'e kadar birçok modelini kullandım, kişisel olarak öneririm telefonun yanına iyi bir ek cihaz oluyor. Sıfır almanızı önermem hem sıfır olan fiyatları çok yüksek hemde ikinci ele geldiğinde çok değer kaybediyorlar. Model olarak eğer güncellik önemliyse Series 7, değilse Series 4 almanızı öneririm. Düşük bütçede Series 3 veya 2 alınabilir iş görür kasasının eski olması ve yavaş olması hariç ancak Apple Watch 7000 (veya namıdeğer Series 0) ve Series 1 almayın derim.

@VenomBey
Kendim kullanıyorum hocam. Tasarım olarak zaten güzel bir saat, performans olarak son sürümde olmasına rağmen en ufak kasma, takılma vs. yok. Uzun bir süre daha güncelleme alacak ve güncel kalmaya devam edecek. Series 8 ile 9 ve 10 arasında aşırı aman aman bir fark yok bana kalırsa. Bulabilirseniz tabii en güncel olanı almak daha iyidir ancak series 8 bile işinizi hayli hayli görür.

Şahsi olarak alım satımını yapıyorum ve series 0'dan Ultra 1'e kadar birçok modelini kullandım, kişisel olarak öneririm telefonun yanına iyi bir ek cihaz oluyor. Sıfır almanızı önermem hem sıfır olan fiyatları çok yüksek hem de ikinci ele geldiğinde çok değer kaybediyorlar. Model olarak eğer güncellik önemliyse series 7, değilse series 4 almanızı öneririm. Düşük bütçede series 3 veya 2 alınabilir iş görür kasasının eski olması ve yavaş olması hariç ancak Apple Watch 7000 (veya namıdeğer series 0) ve series 1 almayın derim.
Anladım hocam, o zaman temiz Series 8 iş görür bence? Hem de cellular bulabilirim belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne merak ediyorsan yanıtlayabilirim.

Apple Watch, sadece bir iPhone ile değil, tüm ekosistemle uyumlu çalışan bir saat. Bilgisayarın kilidini açmaktan tut, ödeme yapmaya ve şifre girmeye kadar pek çok işe yarıyor.

Saatin kendi hafızası içine müzik indirip kulaklığını direkt saatin Bluetooth’una bağlayarak kullanabiliyorsun internetinin olmadığı yerlerde. Saatinden navigasyon ve harita takibi yapabiliyorsun, özellikle yürürken bir yere gitmeye çalıştığında inanılmaz iyi oluyor. Arabada bile kullanıyorum bazen telefon tutucu takılı olmadığı zaman takmakla uğraşmıyorum saatten bakıyorum.

Telefonla konuşma, mesaj gönderme performansı çok iyi. Siri kullanma imkanı var. Telefonundaki kısayolları Siri yoluyla saatten de çalıştırabiliyorsun. Uyku, spor takibi iyi çalışıyor. Su geçirmez, duşa gir, havuza gir. EKG ve nabız takibi ile çok doğru sonuçlar veriyor ve bazen önemli uyarılar da yapıyor. Arkadaşım atriyal fibrilasyon tanısını saatin yardımıyla almıştı. Doktora giderken saatin çektiği EKG sonuçlarını rapor olarak yanına almıştı.

Başka ne anlatayım? Sor bana. 🤣

Önerim ise 8 ve üstü, bütçene göre.

Ne merak ediyorsan yanıtlayabilirim.

Apple Watch, sadece bir iPhone ile değil, tüm ekosistemle uyumlu çalışan bir saat. Bilgisayarın kilidini açmaktan tut, ödeme yapmaya ve şifre girmeye kadar pek çok işe yarıyor.

Saatin kendi hafızası içine müzik indirip kulaklığını direkt saatin Bluetooth'una bağlayarak kullanabiliyorsun internetinin olmadığı yerlerde. Saatinden navigasyon ve harita takibi yapabiliyorsun, özellikle yürürken bir yere gitmeye çalıştığında inanılmaz iyi oluyor. Arabada bile kullanıyorum bazen telefon tutucu takılı olmadığı zaman takmakla uğraşmıyorum saatten bakıyorum.

Telefonla konuşma, mesaj gönderme performansı çok iyi. Siri kullanma imkanı var. Telefonundaki kısayolları Siri yoluyla saatten de çalıştırabiliyorsun. Uyku, spor takibi iyi çalışıyor. Su geçirmez, duşa gir, havuza gir. EKG ve nabız takibi ile çok doğru sonuçlar veriyor ve bazen önemli uyarılar da yapıyor. Arkadaşım ateiyal fibrilasyon tanısını saatin yardımıyla almıştı. Doktora giderken saatin çektiği EKG sonuçlarını rapor olarak yanına almıştı.

Başka ne anlatayım? Sor bana. 🤣

Önerim ise 8 ve üstü, bütçene göre.

Hocam deneyimler için teşekkürler açıkçası ilk defa alacağım ve uzun seneler kullanmayı planlıyorum o yüzden sıfır mı alsam yoksa 2. el mi alsam kararsız kaldım. Bir de önemli olarak modelde kararsız kaldım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt