Araba oyunu önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kayraa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 129
  • Etiketler Etiketler
    araba önerisi

Kayraa

Uzman
Merhaba, Forza Horizon 4 oynuyorum. 5'e geçmeyi düşünmüyorum ama Forza Horizon 4'ten de sıkıldım. Hiç yarış yapmıyorum, sadece haritada gezmek için bir oyun arıyorum. Çok gerçekçi olması beni biraz bayıyor, Assetto Corsa aldım ama pek memnun etmedi. Süpersport ve elektrikli arabalarla hız yapmak için, hiçbir amacı olmayan araba oyunu istiyorum.

Most Wanted 2012 nasıl yahu efsane oyundur o grafikler gayet yeni gösteriyor (bence). Diğer NFS oyunlarına bakabilirsin. Forza 4 ile 5 arasında çok bir fark yok harita farkı var ve gerçekten harita berbat. Onun dışında Forza 4 de yapmadıysan eleyici oynayabilirsin. Benim sadece eleyici modunda 80 90 saatim vardır çok sarıyor. Sen de dene belki seni de sarar.

Most Wanted 2012 nasıl yahu efsane oyundur o grafikler gayet yeni gösteriyor (bence). Diğer NFS oyunlarına bakabilirsin. Forza 4 ile 5 arasında çok bir fark yok harita farkı var ve gerçekten harita berbat. Onun dışında Forza 4 de yapmadıysan eleyici oynayabilirsin. Benim sadece eleyici modunda 80 90 saatim vardır çok sarıyor. Sen de dene belki seni de sarar.
Oyun 2012 çıkmasına rağmen grafikleri 2020 çıkışlı gibi hiç abartmıyorum, keşke Gta 5 kadar konuşulsa.
Xbox 360’ta oynamıştım konsolda grafikler böyleyse kim bilir bilgisayarda nasıldır.

Forza Horizon 5. şu an indirim de göz atabilirsiniz güzel bir müzik açık araba sürmesi keyifli. Ve arabalar lisanslı.

Crew serisi olabilir. NFS seriside arcade tarzı ama istediğiniz arabaları bulamayabilirsiniz. Dediğinize en uygun oyun Forza. Ben şahsen Forza 5'in haritasını hiç sevmiyorum. Sizde deneyip sevmezseniz Forza 3 de deneyebilirsiniz. BeamNG olabilir. Sürüş olarak o kadar da gerçekçi değil fikrimce. Sadece gerçekçi kaza fiziklerine sahip. Eğer drift atmak istersenizde CarX Drift Racing Online oyununa bakabilirsiniz. Arcade fiziklere sahip olduğundan kolaylıkla drift atabilirsiniz.

Geri
Yukarı Alt