Çözüldü Arçelik marka TV'de ekran aniden kararıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

juliuscaesar

Çalışkan
Film izlerken aniden görüntü gitti ama ses geliyordu TV'den. 3-4 cm kadar yakınından bakınca görüntü hafiften gözüküyor yani parlaklığı %1'e düşmüş gibi kararıyor ekran. Fakat TV'de zaten parlaklık ayarı falan yok normalde. Sorun neden kaynaklı olabilir sizce servise götürmeden halledilecek bir sorun mudur? Servise götürmeden önce bir sormak istedim.

NOT: TV'yi kapat aç yaptıktan sonra düzeliyor hatta 4-5 gündür olmuyordu bu sorun ama bu sabah yine aniden ekran karardı. Ben yine kapatıp 10dk kadar bekletip açınca düzeldi.

Çözüm
Arka aydınlatma beslemesi gitmiş, LED'ler de gitmiş olabilir ayrıca. Tamirciye gidip en az 1500 lira bayılırsın, geçmiş olsun.
Bilmediğimden soruyorum, böyle bir sorun varsa eğer hep kararmış olarak kalması gerekmez mi? Çünkü en son bu yaşandığında kapatıp biraz bekleyip açtıktan sonra 1 hafta kadar (TV günde en az 6 saat açık olmasına rağmen) bu sorun hiç yaşanmadı.

Bilmediğimden soruyorum, böyle bir sorun varsa eğer hep kararmış olarak kalması gerekmez mi? Çünkü en son bu yaşandığında kapatıp biraz bekleyip açtıktan sonra 1 hafta kadar (TV günde en az 6 saat açık olmasına rağmen) bu sorun hiç yaşanmadı.
Yok bro bazen böyle komple gidip geldiği oluyor.

Geri
Yukarı Alt