Arkadaşlığımı kesmeli miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Martinal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 32

Martinal

Uzman
Uzun süredir arkadaşım olan hatta o kadar yılda milletin dost olup benim arkadaş olarak devam ettiğim bir arkadaşım var. Son zamanlarda kendisi sadece kendi hayat hikayelerini, kendi ilgilerini, kendi umursadığı şeyleri anlatıp duruyor. Artık yanında sadece dinleyici gibi bir şeyim. Eski samimiyet yok en ufak bir şey de bile bana doğruyu söylemez, yalan söyler. Artık işi gücü sadece karşı cins olmuş, her şeyi herkesi unutmuş, karşı cinslere köpeklik yapıp sadece onlardan bahsediyor. :D Sadece canı sıkıldığında arayıp konuşmak isteyen birisine dönmüş durumda ve zamanla karakterini çürütüp kızlarla sohbet ettikçe bu hale geldi. Bu durumdan artık hoşlanmamaya ve sinir olmaya başladım, siz bu konuda ne söylemek istersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlığı bi an "Arkadaşımı kesmeli miyim" diye okudum anlık bir kalp krizi geçirdim fakat her neyse. İstemiyorsan kes ancak bu tarz tiplerle arkadaş olunmaz diye düşünüyorum. İşi gücü karşı cins olan tipten hayır gelmez, yaşadım daha önce.
Beni de güldürdünüz :D teşekkür ederim cevap için evet ben de öyle düşünüyorum boş adamdan bir şey olmaz

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt