ASUS GT502 kasada kablolama nasıl yapılmalıdır?

riseofdarkness

Çalışkan
Öncelikle merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller! Elimde bulunan kasanın bağlantılarını (kendim çok fazla bilmediğim için) bir internet cafede yaptırdım. Ancak içi pek hoşuma gitmiyor emsallerine göre içi dağınık görünüyor. Aşağıda bırakmış olduğum durumdan nasıl kurtulurum acaba, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
PS: İçini ve arka kısmını görsellerde belirttim.

Dosya Ekleri

• IMG-20240427-WA0047.webp
    IMG-20240427-WA0047.webp
    191,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 20240427_173756.webp
    20240427_173756.webp
    86,6 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Eğer anlamıyorsanız dokunmayın. Arka taraftaki dağınıklık ön tarafın hava akışını bozmayacağı için çok bir şey ifade etmez. Düzenli olsun ben uğraşırım diyorsanız plastik cırt kelepçeyle kasaya düzenli bir şekilde ara ara atarak düzenlenebilir.

Kolay gelsin.

Selam,

Eğer anlamıyorsanız dokunmayın. Arka taraftaki dağınıklık ön tarafın hava akışını bozmayacağı için çok bir şey ifade etmez. Düzenli olsun ben uğraşırım diyorsanız plastik cırt kelepçeyle kasaya düzenli bir şekilde ara ara atarak düzenlenebilir.

Kolay gelsin.
Peki hocam sarkan ekran kartı kablosunu nasıl gizleyebilirim?

Peki hocam sarkan ekran kartı kablosunu nasıl gizleyebilirim?

Ekran kartı üstüne giden güç kablosundan bahsediyorsanız daha uzun tekli 6 pin varsa onu takın yoksa uzatma kablosu bakabilirsiniz ama kaliteli bir şey alın. Başkada gördüğüm kadarıyla çözümünüz yok ön taraf için bu kabloları olabildiğince arkaya çekip kabloların daha düzgün durmasını ya da uzatıp cırt kelepçeyle uygun alttaki üstteki yerlere kelepçeleyerek götürülmesi gerekli.

Kolay gelsin.

Ekran kartı üstüne giden güç kablosundan bahsediyorsanız daha uzun tekli 6 pin varsa onu takın yoksa uzatma kablosu bakabilirsiniz ama kaliteli bir şey alın. Başkada gördüğüm kadarıyla çözümünüz yok ön taraf için bu kabloları olabildiğince arkaya çekip kabloların daha düzgün durmasını ya da uzatıp cırt kelepçeyle uygun alttaki üstteki yerlere kelepçeleyerek götürülmesi gerekli.

Kolay gelsin.
Anladım hocam desteğiniz için teşekkür ederim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt