Başakşehir maçından sonra Florya'da kutlama olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ubiquitous
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 263
Saçma sapan şeyler. Burada (Beylikdüzü) insanlar kornaya bastı, bir sürü trafik oluştu. Eve 9 bucukta varacağıma 10 da vardım. Parayı Galatasaray cukkalıyor ama cebine 5 tl girmeyen taraftarlar kutluyor :D
Kesinlikle katılıyorum ben de yks'ye çalışıyorum iki saat boyunca caddeden korna basa basa geçtiler. Yazık.

İyi bir yaklaşım değil, hayatı birazcık sevmeni tavsiye ediyorum sana. Yoksa erken yaşta öleceksin.
Hayattan daha çok vatanımı ve ülkemi seviyorum. Yarın bir zaman bir Arap gelip benim evimi satın alsa ve bir Arap'a kira ödesem daha mi iyi olur ya da ülkeye kaçak girmiş bir mülteci benim sevgilime ve hakkkıma tecavüz etse, hesap soracak bir kişi bile bulamazsam o zaman acaba galatasaray diye bir takım veya şampiyonluk diye bir şey kalacak mı sence? Ülke durum olarak Afganistan'a gidiyorken, insanların trafik canavarlığı yapmasının neresi teröristlik değil bana açıklar mısın? Kaldı ki yoldan hayvan gibi yüksek şarkıyla geçen tofaşa "ayı oğlu ayı" diyoruz ama son ses marş açıp anıran insanlara "ya bunlar eğleniyor, bir şey olmaz" mı diyeceğiz?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt