Boğazda yumru hissi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 588
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 58
Merhaba, boğazımda özellikle geceleri uyurken aşırı garip bir durum oluyor.

Nasıl anlatacağımı dahi bilmiyorum. En ufak detayına kadar anlatmak istiyorum. Şimdi, nefes alırken birden nefesinizi tuttuğunuzu düşünün. Bu halde boğazının en aşağı kısmında, genzimizin aşağısından yukarıya doğru çıkan bir yumru düşünün. Bu yumru boğazınızın üstüne kadar geliyor ve inanılmaz kötü hissettiriyor. Oluyor, duruyor ve biraz sonra tekrar oluyor. Genelde çeşme suyu içtiğimde, başka yerden su içtiğimde veya bilmediğim bir şey içince oluyor. Aşırı kötü hissettiriyor. Bu ne olabilir? Bu olay olurken yutkunmak biraz zorlaşıyor veya yutkununca sanki boğazımda tenis topu varmış o yutkunma tenis topuna çarpıp geçiyormuş gibi hissettiriyor.

Yani daha iyi nasıl anlatabilirdim bilmiyorum.

Merhaba, boğazımda özellikle geceleri uyurken aşırı garip bir durum oluyor.

Nasıl anlatacağımı dahi bilmiyorum. En ufak detayına kadar anlatmak istiyorum. Şimdi, nefes alırken birden nefesinizi tuttuğunuzu düşünün. Bu halde boğazının en aşağı kısmında, genzimizin aşağısından yukarıya doğru çıkan bir yumru düşünün. Bu yumru boğazınızın üstüne kadar geliyor ve inanılmaz kötü hissettiriyor. Oluyor, duruyor ve biraz sonra tekrar oluyor. Genelde çeşme suyu içtiğimde, başka yerden su içtiğimde veya bilmediğim bir şey içince oluyor. Aşırı kötü hissettiriyor. Bu ne olabilir? Bu olay olurken yutkunmak biraz zorlaşıyor veya yutkununca sanki boğazımda tenis topu varmış o yutkunma tenis topuna çarpıp geçiyormuş gibi hissettiriyor.

Yani daha iyi nasıl anlatabilirdim bilmiyorum.

Enfeksiyon falan olabilir, bir şeye arlerjin olabilir. Buraya yazacağın eforu KBB'ye gitmeye harcasaydın keşke.

Doktora gideceğim zaten. Yaşayan var mı diye konu açmıştım, sulardan kaynaklı olabilir veya başka bir şey.

Hocam sudan kaynaklı olsa bile en azından bugün aynı suyu içmeye devam edeceksin. Sudan kaynaklı olduğunu düşünüyorsan doktora gidene kadar suyunu değiştir, alışkanlıklarını değiştir. Demek istediğim o...

Hocam sudan kaynaklı olsa bile en azından bugün aynı suyu içmeye devam edeceksin. Sudan kaynaklı olduğunu düşünüyorsan doktora gidene kadar suyunu değiştir, alışkanlıklarını değiştir. Demek istediğim o...
Suyu değiştirdim zaten. Çeşme suyu içen birisi değilim ama bazen evde su olayabiliyor. Ayrıca dışarıda içtiğim içecekler bile bunu yapabiliyor. Bir sürü şey denedim ama neredeyse bir yıldır var. Bir yıldır neden KBB'ye gitmedin dersen, o zamanlar ara ara nadiren oluyordu ama şu an bunu yazarken bile hafiften bunu yaşıyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt