CS2'de FPS yükseltmek için yazılan komut sorun yaratır mı?

arda24142

Becerikli
CMD /c start "CS2" /high /affinity ffe %command% böyle bir komut buldum, Intel olarak bende FPS arttırdı. Kalmalı mı, sorun yaratır mı, stabilliği bozar mı? 2 günlük deneyimimde bozmadı ama galiba Process Lasso gibi ayar çekiyor bu komut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun işlem önceliğini high yapar ve Windows'un arka plan işlemleri için kullandığı ilk çekirdeği CS2 için devre dışı bırakır. Process Lasso programının yaptığı işin manuel halidi gibi düşünebilirsin.

İşlemcin %100 yüke girerse high öncelik yüzünden farede takılma veya gecikme hissedebilirsin. Şu an akıcıysa kalsın, ancak oyun güncellemeleriyle stabilite bozulursa kodu silersin. Bir sorun olmaz anlayacağın.

Tamamdır, sağ olun hocam. Process Lasso da kullandım da 3.parti sanırsam, o yüzden sildim. Bunu da Gemini'ye yaptırmıştım, gecikmeyi de azalttı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır, sağ olun hocam. Process Lasso da kullandım da 3.parti sanırsam, o yüzden sildim. Bunu da Gemini'ye yaptırmıştım, gecikmeyi de azalttı.
Process Lasso 3. parti yazılım olsa da oyun dosyalarına veya belleğine müdahale etmediği için VAC ban sebebi değildir, bilginize.

Lakin arka planda ekstra program çalıştırmadan aynı işi basit kodla halletmek, sistem kaynakları açısından çok daha verimli ve temizdir. Sistem stabilse böyle devam et, iyi oyunlar.

Hocam o dediğiniz mouse takılmalarını çok fazla yaşıyorum. Çevirirken takıla takıla dönüyor ve normale göre az dönüyor. Bunun sebebi nedir tam olarak? Arkadaşın dediği gibi başlatma komutları bunda etkili mi?

Alttaki komutlar var şu anda bende.

-high -threads 7 +engine_low_latency_sleep_after_client_tick true -fps_max 0 -nojoy -allow_third_party_software

Evet. yazdığın tüm kodları sil. CS2, CS:GO gibi kodla düzelen bir oyun değildir çoğu eski kod Source 2 motorunda ters teper.
  1. Başlatma seçeneklerini tamamen temizle.
  2. Oyun içinden NVIDIA Reflex varsa On + Boost yap.
  3. FPS'i monitör Hz değerinin biraz üzerine sabitle (Örnk: 144 Hz ise fps_max 150 veya fps_max 300 yap) ki işlemci nefes alsın. Takılmaların geçtiğini göreceksin.

Onlar artık işe yaramıyor benim yazdığımı deneyebilirsin oda FPS arttırmazsa sil stabilleşir oyunun.

Onlar artık işe yaramıyor benim yazdığımı deneyebilirsin oda FPS arttırmazsa sil stabilleşir oyunun.
Hocam o dediğiniz ayarı bir videoda görmüştüm geçen gün. Hatta belki siz de görmüşsünüzdür videoyu. Yakın zamanda bilgisayarı temiz kurulumla Win 11'e geçirmeyi düşünüyorum. Formattan sonra da aşağıda bıraktığım videodaki ayarların bir kısmını yapacağım.
Bir faydasını görmezsem tekrardan temiz kurulumla sıfırlarım bilgisayarı.

Video neden gözükmüyor bilmiyorum ama kanalın adı ''ATİLLA - TRGhostwolf''

Hocam açıkçası bu kadar Regedit dosyası falan ellemeyi doğru bulmuyorum nebi AKG'ün izleyebilirsin bende bilgisayarıma çok bir şey yapmıyorum kuruyorum driverları Windows Update'yi yapıyorum sonra gereksiz programları siliyorum başlangıç ayarı yapıyorum bellek bütünlüğü kapıyorum bir de işte bu kodu yazdım o kadar bence bu videoyu yapma çok merak ediyorum diyorsan yapabilirsin bana da sonuçları atarsan sevinirim bende yapmayı düşünmüştümde sonra vazgeçtim.

Sonuç ne hocam.

Son düzenleme:

Hocam o -high komutunu sildikten sonra sanki oyun biraz daha akıcı hale geldi ve mouse takılmaları şimdilik yok gibi. Ama yine de ileride aynı sorunu yaşarsam format atıp videodakilerin bir kısmını uygularım.

Format atıp o ayarları yaparsam da eğer, sonuçlar için sizi etiketleyebilirim isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…