Çözüldü D-Smart internette GoodbyeDPI ile Discord'a girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

altugsq

Çalışkan
İnternet servis sağlayıcım Türk Telekom altyapısı ile fiber D-Smart. Hem Türkiye sürümünü, hem de orijinal sürümünü kullanmama rağmen GoodbyeDPI çalışmıyor veya çalışıyorsa bile Discord'a giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Alternatifleri çalıştırmayı denediniz mi?
Evet, hepsini denedim.

Arkadaşlar çözümü buldum. Bu linkteki klasörün içinde önce "2_any_country.bat" çalıştırıp Discord'a giriyoruz daha sonra hem BAT'ı hem Discord'u kapatıp "2_any_country_dnsredir.bat" dosyasını açıp Discord'u açtığımızda Discord'un sorunsuz çalışması lazım. Eğer çalışmazsa bir daha bu işlemleri tekrarlayın açılacaktır.
Alternatifleri çalıştırmayı denediniz mi?
Evet, hepsini denedim.

Arkadaşlar çözümü buldum. Bu linkteki klasörün içinde önce "2_any_country.bat" çalıştırıp Discord'a giriyoruz daha sonra hem BAT'ı hem Discord'u kapatıp "2_any_country_dnsredir.bat" dosyasını açıp Discord'u açtığımızda Discord'un sorunsuz çalışması lazım. Eğer çalışmazsa bir daha bu işlemleri tekrarlayın açılacaktır.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Çözüm
Evet, hepsini denedim.

Arkadaşlar çözümü buldum. Bu linkteki klasörün içinde önce "2_any_country.bat" çalıştırıp Discord'a giriyoruz daha sonra hem batı hem Discord'u kapatıp "2_any_country_dnsredir.bat" dosyasını açıp Discord'u açtığımızda Discord'un sorunsuz çalışması lazım. Eğer çalışmazsa bir daha bu işlemleri tekrarlayın açılacaktır.

Şu an itibarıyla çalışmıyor hatta hiçbir siteye girmiyor artık onu açınca sizde de böyle mi?

Geri
Yukarı Alt