Dual Boot'a ayrılan depolama alanı neden var?

Doğru mu anladım bir teyit edeyim.

Tek disk üzerinde Dual boot yapmak mantıksız çünkü iki işletim sistemi için de alan çabuk doluyor diyorsunuz, değil mi?
Evet. Misal, kişi oyun ve iş amaçlı kullanıyor diyelim. Oyunlar olmuş 100G. Video editini kaliteli yapsan 4-5 dakikalık video 5-6G arası. Bu tarz durumlar disk alanı fazla değilse önermeyelim. Ben "sadece kullanıcam" veya sadece "oyun oyayacağım" denmediği takdirde önermeyelim.

Dual boot kadar saçma bir mantık yok bence. Neden depolamanın belli bir bölümünü neredeyse hiç kullanmayacağım bir sisteme vereyim ki? Bence öneri olarak sunulmamalı.

Hem depolama alanı az olup hem de 2 işletim sistemi isteyen kişilerin tek çaresi zaten yeni disk almak. Aynı PC de hem X hem de Y işletim sistemini native çalıştırmak isteyenin Dual Boot'dan başka pek seçeneği yok ki.

Boş bir öneri gibi oluyor. Linux'a ilk geçtiğim sıralarda Dual Boot kullanıyordum. 1000G'lik depolama alanı yetmiyordu.

Mantiksiz dusunuyorum kardesim herkes Dual Boot yapar ama hepsi oyun oynmayabilir, Linux uzerinden para kazaniyordur veya Windows uzerinden. Ayni zamanda her iki isletim sistemini daha cok siklikla ziyaret ediyordur yapar. Sen cok subjektif bir yorum yapip herkesin bunu begenmesini bekliyorsun.

Mantiksiz dusunuyorum kardesim herkes Dual Boot yapar ama hepsi oyun oynmayabilir, Linux uzerinden para kazaniyordur veya Windows uzerinden. Ayni zamanda her iki isletim sistemini daha cok siklikla ziyaret ediyordur yapar. Sen cok subjektif bir yorum yapip herkesin bunu begenmesini bekliyorsun.

Konu alan azken Dual bootun saçma gelmesi. Bi nevi depolama birimlerinin yetmemesi aslında. Çok yanlış yazmışım abi, pardon.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt