Steam Durum göstergesi çevrim dışı olarak takılı kalıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MasterKing25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 71
  • Etiketler Etiketler
    durum

MasterKing25

Uzman
Yer
Erzurum
Merhaba. Benim Steam hesabında son zamanlarda dikkat ettiğim bir sorun var, çevrim içi olarak ayarlamaya çalışsam bile durum göstergesi hep çevrim dışı olarak takılı kalıyor, fakat Steam'de genel olarak çevrim içi gözüküyorum onu da diyeyim sadece bu durum göstergesinde çevrim dışında takılı kalıyor. Bu durumu Steam'i silmeden nasıl çözebilirim? Yani Steam'i silerdim de RDR2 ve Witcher 3 gibi yüksek boyutlu oyunlar mevcut sıfırdan indirmek istemediğimden Steam'i silmeden halledebiliyorsam, halletmek istiyorum.

Steam.webp

Ağ bağlantınız dengesiz ise de bu sorun yaşanıyor olabilir. Veya başka bir bilgisayar, bulut sisteminden oyuna giriyorsanız ve o sistemde çevrimdışı ise de yaşanıyor olabilir. Yani sizin sistemin ayarını da bozuyordur.

Steam indirme önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsin. Ama bu yöntemi yaptığında, indirmede olan veya duraklatılmış indirmeler sıfırlanacaktır. Ayrıca tekrar Steam hesabına giriş yapmanız gerekecek. İndirdiğin oyunları silmiyor.

Steam'ı silmeden yeniden yükleyebilirsin. Bu eksik dosya veya kayıt girdilerini yenileyecektir. Sadece eski önbellek dosyalarını silecektir. Oyun dosyalarını olduğu gibi bıracaktır. Yine Steam hesabına giriş yapmanız gerekecek.

Ağ bağlantınız dengesiz ise de bu sorun yaşanıyor olabilir. Veya başka bir bilgisayar, bulut sisteminden oyuna giriyorsanız ve o sistemde çevrimdışı ise de yaşanıyor olabilir. Yani sizin sistemin ayarını da bozuyordur.

Steam indirme önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsin. Ama bu yöntemi yaptığında, indirmede olan veya duraklatılmış indirmeler sıfırlanacaktır. Ayrıca tekrar Steam hesabına giriş yapmanız gerekecek. İndirdiğin oyunları silmiyor.

Steam'ı silmeden yeniden yükleyebilirsin. Bu eksik dosya veya kayıt girdilerini yenileyecektir. Sadece eski önbellek dosyalarını silecektir. Oyun dosyalarını olduğu gibi bıracaktır. Yine Steam hesabına giriş yapmanız gerekecek.
Ön bellek temizlemiştim ama olmamıştı, ikinci yöntemi de denedim şimdi oda olmuyor galiba en iyisi yedek alıp oyunları baştan Steam'i kurmak... umarım yedekten kurarken bir problem çıkmaz.

Geri
Yukarı Alt