Dying Light: The Beast 22 Ağustos’ta Çıkıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 91

Techolay

Bot
Makaleler
7
22-Agustosta-Dying-Lightin-Canavari-Geliyor.jpg

Bu yılki Summer Game Fest 2025’te Polonyalı geliştirici Techland, Dying Light: The Beast‘in 22 Ağustos’ta PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için çıkacağını doğruladı. İlk başta Dying Light 2’nin genişlemesi olarak planlanan bu oyun, 2023’te yaşanan bir sızıntı nedeniyle bağımsız bir yapım olarak hayata geçti. Kyle Crane’in Seslendirmeni, İlk Oyundaki gibi Roger Craig Smith…

Devamını Oku: Dying Light: The Beast 22 Ağustos’ta Çıkıyor
Kaynak: Techolay

22-Agustosta-Dying-Lightin-Canavari-Geliyor.jpg

Bu yılki summer Game fest 2025'te Polonya'lı geliştirici techland, Dying Light: The beast‘in 22 Ağustos'ta PC, PlayStation 5 ve Xbox series x|s için çıkacağını doğruladı. İlk başta Dying Light 2'nin genişlemesi olarak planlanan bu oyun, 2023'te yaşanan bir sızıntı nedeniyle bağımsız bir yapım olarak hayata geçti. Kyle Crane'in seslendirmeni, ilk oyundaki gibi roger craig smith…

Devamını oku: Dying Light: The Beast 22 Ağustos’ta Çıkıyor
Kaynak: Techolay

Sardı, Ultimate Edition olmaması üzdü bende, sadece Reloaded var maalesef.

Hikayeyi tekrardan oynayabilmek için Dying Light 1'i indirdim ama bu kadar çöp bir oyun olduğunu asla hatırlamıyordum. Hitboxlar o kadar kötü ki zombi 10 metre öteden yakalıyor bazen de vurabiliyor, bazı zombiler asla ölmüyor ölümsüzler. Araba patlıyor, molotov, boss silahı vs. yok abi asla ölmüyorlar. Oyunu en kolay modda oynuyorum bir de.

Dying Light 2'yi Orta ve Zor modda 2 kere bitirdim bu kadar zorlanmamıştım.

45 dolar da fazla gibi geldi şu anda. Muhtemelen korsan oynarım indirime falan girerse de orijinal alırım.

Hikayeyi tekrardan oynayabilmek için Dying Light 1'i indirdim ama bu kadar çöp bir oyun olduğunu asla hatırlamıyordum. Hitboxlar o kadar kötü ki zombi 10 metre öteden yakalıyor bazen de vurabiliyor, bazı zombiler asla ölmüyor ölümsüzler. Araba patlıyor, molotov, boss silahı vs. yok abi asla ölmüyorlar. Oyunu en kolay modda oynuyorum bir de.

Dying Light 2'yi orta ve zor modda 2 kere bitirdim bu kadar zorlanmamıştım.

45 dolar da fazla gibi geldi şu anda. Muhtemelen korsan oynarım indirime falan girerse de orijinal alırım.

1. oyundaki o korku ve gerilim hissini 2. oyunda asla yaşayamıyorsunuz. 2. oyun kötü demiyorum, güzel, sevdim. Ama 1. oyundaki oynanış, hikaye, o gerilim hissi vs başka hiçbir oyunda yaşamadım. Dediğiniz bu boss kesmeme mevzusu falan asla yaşamadım oyunu 5 6 kez bitirdim. Oyun zor falan değil bir de. Anlamadım nasıl zorlandınız.

1. oyundaki o korku ve gerilim hissini 2. oyunda asla yaşayamıyorsunuz. 2. oyun kötü demiyorum, güzel, sevdim. Ama 1. oyundaki oynanış, hikaye, o gerilim hissi vs başka hiçbir oyunda yaşamadım. Dediğiniz bu boss kesmeme mevzusu falan asla yaşamadım oyunu 5 6 kez bitirdim. Oyun zor falan değil bir de. Anlamadım nasıl zorlandınız.
İşte hocam diyorum ya. Bu oyun inanılmaz gereksiz zorladı. Bazı arkadaşlar çevrimiçi ayarlarından bir seçeneği kapatmamı söyledi. Onu yaptıktan sonra normal haline döndü diyebilirim. O gece çıkan yaratıklar bile daha rahat ölüyor. Tekrardan daha zor moda aldım ve çok daha rahat oynayabiliyorum.

Şahsen 2. nin hikayesi, parkuru vs. daha çok hoşuma gidiyordu. Ama 1'in de dediğiniz gibi gece atmosferi falan çok daha etkileyici. Cidden gece dışarıda durunca ürkütücü oluyor. Bir bilinmezliğin içindeymişsiniz gibi.

İşte hocam diyorum ya. Bu oyun inanılmaz gereksiz zorladı. Bazı arkadaşlar çevrimiçi ayarlarından bir seçeneği kapatmamı söyledi. Onu yaptıktan sonra normal haline döndü diyebilirim. O gece çıkan yaratıklar bile daha rahat ölüyor. Tekrardan daha zor moda aldım ve çok daha rahat oynayabiliyorum.

Şahsen 2. nin hikayesi, parkuru vs. daha çok hoşuma gidiyordu. Ama 1'in de dediğiniz gibi gece atmosferi falan çok daha etkileyici. Cidden gece dışarıda durunca ürkütücü oluyor. Bir bilinmezliğin içindeymişsiniz gibi.
Kaç senelik oyun normal değil mi?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt