e-Football'da bağlantı sorunu

ohervoices

Çalışkan
Bir süredir e-Football'da bağlantı sorunları yaşıyorum.

PC Steam.
  • 5700X3D
  • RTX 3080.
  • Windows 11.
  • 32 GB RAM DDR4.

2 ayrı masaüstü PC de tam olarak aynı sorun oldu. Bir PC de özellikle sıfırdan Windows kurulum sonrası denedim.

Vodafone Net fiber İzmir.
Modem G-1425G-B Nokia.

DNS hem otomatik, hem 8.8.8.8, hem de 1.1.1.1 şeklinde denendi.

Vodafone müşteri hizmetlerine defalarca şikayet oluşturdum zira diğer oyunlarda da benzer senaryo ama e-Football'da olduğu kadar kötü değil.

Modem çok dandik duruyor. ISS'de keza benim sülük dediğim, sadece telefonla taciz eden bayileri besleyen Vodafone.

Taahhüt vb. yoksa, TT altyapısı ile Türk NET, Netspeed vb. geçseniz daha iyi olur. Bu firmalar modem şart koşmadığından, Keenetic gibi donanım ve yazılımı iyi bir modem alıp, altyapının saçma sorunları ile uğraşmazsınız. Belki Vodafone da şart koşmuyor olabilir diyeceğim de bilemiyorum. İstiyorsanız arayıp sorun, eğer şart koşmuyorlarsa Vodafone modemi iade edip kendiniz Keenetic bir modem alın.

Bunun dışında şu bağlantıdaki testi yapın. Testi yapmadan önce modemi yeniden başlatın. Ayrıca test esnasında internet kullanan uygulamaları kapatın. Test bitince testin ekran görüntüsünü alın. Sonra videodaki QQS yöntemini uygulayın. Direkt o kısıma atlamadan önce videoyu izlemenizi öneririm.

Bir süredir e-Football'da bağlantı sorunları yaşıyorum.

PC Steam.
  • 5700X3D
  • RTX 3080.
  • Windows 11.
  • 32 GB RAM DDR4.

2 ayrı masaüstü PC de tam olarak aynı sorun oldu. Bir PC de özellikle sıfırdan Windows kurulum sonrası denedim.

Vodafone Net fiber İzmir.
Modem G-1425G-B Nokia.

DNS hem otomatik, hem 8.8.8.8, hem de 1.1.1.1 şeklinde denendi.

Vodafone müşteri hizmetlerine defalarca şikayet oluşturdum zira diğer oyunlarda da benzer senaryo ama e-Football'da olduğu kadar kötü değil.
Bu nedenle "fc mobil mod apk" en iyisidir, çünkü cep telefonunuzun herhangi bir yerinde oynayabilirsiniz ve yüksek performanslı bir bilgisayardakiyle tamamen aynı özellikleri ve oynanışı sağlar

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt