Çözüldü Fallout 4 Terminal bölümü nasıl geçilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İsrail
Fallout 4 terminali geçemiyorum. Biraz karışık geldi.
1713695434322.webp

Çözüm
Rastgele yaparken "Deny, Hero, Best" yaptım açıldı. :D Biraz zorlayıcı ama oyun hâlâ iyi, teşekkürler.
Bir kelime sectiginde sag altta Likeness yani benzerlik degeri cikacak, degerin yuksekligi gercek sifredeki harflerin benzerligini gosterir dusuk degerlerde bas ya da sondaki harfler ayni oluyordu diye hatirliyorum. Bu sekilde tahmin yurutme yoluyla gercek sifreyi bulacaksin.

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla herhangi bir kelimeye bastığınızda doğru olan kaç harf olduğunu söylüyormuş.
Alttaki videoda bir yöntem anlatılmış: Parantezler "(, ), [, ], {, }" ve büyüktür/küçüktür "<, >" işaretleri arasında yer alan şeylere bastığında bir adet yanlış cevabı siliyormuş veya kalan yanlış deneme haklarını tekrardan baştaki duruma getiriyormuş. Bu şekilde yapmayı deneyebilirsin.

Perk chat kullanarak "Hack" yeteneğini arttır. Her terminalin kendince zorluğu vardır ve hack yeteneğini geliştirmeden bazılarını yapamazsın. Uygun seviyeye geldiğinde terminale gir, yukarıda gördüğün 5 kutucuktan 1'ini kullan. Bastığında yan tarafta sana bir değer verecek. Bu bir ipucu. Eğer orada 0'dan büyük bir değer görüyorsan demek ki asıl dizilişte olması gereken bir harfi tutturdun. Bunu yaparken şuna dikkat etmelisin: Yan tarafta 1 yazıyorsa bu dizilişteki ilk harfin uyuştuğunu gösterir. Yani sırasıyla yapman gerek. Her kelimeyi denemek zorunda değilsin. Kelimeleri seçip yan tarafta üsttekilerle kıyaslayıp uyuşup uyuşmadığını görebilirsin. Deneme hakkın azaldığında terminal içerisindeki bazı kombinasyonları kullanarak haklarını sıfırlayabilirsin. Şifreleri nasıl bulacağını bilmiyorum maalesef.

Geri
Yukarı Alt