Diğer forumlarda iade tutanaklarını paylaşanlar var. Benim bildiğim büyükşehirlerde ve bağlı müdürlüklerde bu aktif edildi. Bağlı olduğunuz müdürlüğe modem ile gidin bir konuşun bence. Naz yaparlarsa bu tutanakları gösterirsiniz.
Arkadaşlar merhaba, Türk Telekom internet tarifeleri sayfasında fiber için modemlerin peşin ve taksitli ücretleri yazıyor, bunları alınca modem kirası - Sayfa 35
forum.donanimhaber.com
Bu da benim evraklarım 2025 nisan ayında modemi iade yapana kadar 75 TL modem kullanım ücreti ödüyordum. Mayıs ayından itibaren modem kullanım ücreti faturamda gözükmüyordu ama ekran görüntüsü almadığım için o kısmı atamıyorum. Sonrasında Kasım 2025 de kampanya yenilemek istediğimde modem iade ettiğ
forum.donanimhaber.com
Eki Görüntüle 249834
Kaynak konu:
Arkadaşlar merhaba, Türk Telekom internet tarifeleri sayfasında fiber için modemlerin peşin ve taksitli ücretleri yazıyor, bunları alınca modem kirası
forum.donanimhaber.com
Bende fiber altyapı bekliyorum kabloları falan çektiler aktifleşmesi kaldı sadece. Bende deneyeceğim iade etmeyi ama kendi müdürlüğümden pek umutlu değilim, her müdürlük kafasına göre çalışıyor.