Fiziksel özrü olan birisiyle sevgili olur musunuz, evlenir misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan miraçov
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 182

Fiziksel engelli olan birisi ile sevgili olurmusunuz?

• Evet sevgili olurum/evlenirim sevmem yeterli

• Hayır sevgili olmam/evlenmem

• Kararsızım

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

miraçov

Başarılı
Makaleler
5
Dürüst cevaplar verin lütfen karşı cinsten hoşlandığınız ve sevdiğiniz birisi var ve bu kişinin fiziksel bir engeli var. Onunla sevgili olur veya evlenir misiniz yoksa fiziksel görünüş sizin için çok mu önemli?
(Her iki cinsiyet içinde geçerlidir bu soru)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet diyebilmeyi isterdim ama üstünde düşününce şimdilik o kadar güçlü bir karaktere sahip olmadığıma karar verdim. Belki bir gün yürüyemeyen ya da duyamayan/göremeyen biri karşıma çıkarsa bu durum değişebilir ama şimdilik pek mümkün görünmüyor.

Hayır derdim. Sınırlı kaynakların olduğu günümüz çağında karşı taraftan avantaj veya karşılıklı çıkar elde edemiyorsanız ilişkinin anlamı yoktur. Sevgi bir kazanç değildir, para/bilgi/işgücü gibi maddi kazançlara bağlanabilmelidir. Adil bir çevrede yaşamadığımızı da hatırlatmak isterim.

Eğer doğru insan olduğunu düşünüyorsam, çocuklarımın kanının yarısının ondan geldiği düşüncesiyle bile mutlu olabileceksem evet. Olurdum.

Eski sevgilim ile birlikteyken kendisinde menanjit ensefalit olduğunu öğrenmiştim, sonra davranışları garipsedi beni kendinden uzaklaştırmaya çalışıyordu. En küçük ters bir harekette felç kalabilirdi. Mesaj attığım zaman bakmıyordu en az 2 gün sonra mesaja bakıp normal normal hiçbir şey olmamış gibi davranıyordu ben ise o 2-3 gün boyunca aklımı sıyırıp acaba bir şey mi oldu diye kendimi paralıyordum. Hayatımda en overthinker ve depresif olduğum zamanlardı ama sonuç olarak kendisine şuan ne oldu bilmiyorum, ayrıldık ve uzun zamandır konuşmuyoruz. Hala konuşsaydık ve onu sevmeme izin verseydi engelli kalsa bile canımı istese şüphesiz verirdim. Öyle sevdim.

Son düzenleme:
Dürüst cevaplar verin lütfen karşı cinsten hoşlandığınız ve sevdiğiniz birisi var ve bu kişinin fiziksel bir engeli var. Onunla sevgili olur veya evlenir misiniz yoksa fiziksel görünüş sizin için çok mu önemli?
(Her iki cinsiyet içinde geçerlidir bu soru)
Üzerindeki engele ve kişinin beklentilerine bağlı;
örnek ben gezmeyi çok seven bir insanım o yüzden yürümeyle ilgili engeli olan biriyle evlenmem gibi geliyor. Ama seviyorsam ve onun sevdiğinede inancım varsa herşeyi göz ardı edebilirim.

Hepimiz engelli adayıyız. Kişiyle tanıştıktan sonra durum ortaya çıkarsa tabii ki ilişkime devam ederim fakat öbür türlü, birine hayat boyu bakmak zorunda olacağını bilmek zaten karşındakine seni yaklaştırmaz, uzaklaştırır.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt