Format sonrası işlemleri nasıl kolaylaştırabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan acid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 248
  • Etiketler Etiketler
    format nasıl

acid

Çalışkan
Format sonrası sürücüleri indirmek, DXWeb setup gibi kurulumları yapmak bana zahmetli geliyor. Bunu nasıl kolaylaştırabilirim?

Format sonrası sürücüleri indirmek, dxweb setup gibi kurulumları yapmak bana zahmetli geliyor. Bunu nasıl kolaylaştırabilirim?

En mantıklı ve en doğrusu bu, üçüncü taraf programlar içinde neler var bilemeyiz. Orijinal sitelerine girip teker teker indirmek daha iyi, zaten artık oyunlar gereken şeyleri otomatik olarak indiriyor.

Winutil.ps1 ile. Tum yazilimlari kendi sitesinden indiriyor ve katilimsiz kurulum parametreleri varsa otomatik kurabiliyor. Bir bakin derim.

Format sonrası sürücüleri indirmek, DXWeb setup gibi kurulumları yapmak bana zahmetli geliyor. Bunu nasıl kolaylaştırabilirim?
Normal şartlarda bunları kendin indirmelisin, üçüncü parti hiçbir program güvenilir değil. Çünkü bazı sürücülerin her sürümü senin sistemin ile uyumlu olmayabilir. C++ eklentilerini soruyorsan bunlar için belirli paketler var, linkini aşağıya bırakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…