Forza Horizon 4 "0xc0000005" hatası

yigitWq

Çalışkan
Yer
Çayırova
Oyunu ortalama 30dk oynadıktan sonra bir anda çöküyor ve ekrana AMD zaman aşımını uğradı hatası geliyor ve olay görüntüleyiciyi baktığımda 0xc0000005 hatası aldığımı görüyorum.

Hatalı uygulama adı: ForzaHorizon4.exe, sürüm: 1.478.564.0, zaman damgası: 0x00000000
Hatalı modül adı: ForzaHorizon4.exe, sürüm: 1.478.564.0, zaman damgası: 0x00000000
Özel durum kodu: 0xc0000005
Hata uzaklığı: 0x000000000333aa6c
Hatalı işlem kimliği: 0xB38
Hatalı uygulama başlangıç zamanı: 0x1DBDC437325897F
Faulting uygulama yolu: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ForzaHorizon4\ForzaHorizon4.exe
Faulting modül yolu: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ForzaHorizon4\ForzaHorizon4.exe
Report Kimliği: bf52f601-9552-4637-bd32-06b89044cb8f
Faulting paketi tam adı:
Faulting paket göreli uygulama kimliği:

Olay görüntüleyicideki hata bu nasıl çözerim bu sorunu birçok kişi bu hatayı almış.

Aynen voltajı biraz düşürün. -65'e kadar düşebilirsin.

Bir şey soracağım bu kartdan memnun musunuz sanki driver konusunda eksikler var ben şu an 25.4.1 kullanıyorum arada çökme sorunları maalesef yaşanıyor sizin tavsiyeniz üzerine bu kartı aldım açtığım 3-4 konuyada cevap vermiştiniz.

Artı -1 Eksi
Bir şey soracağım bu kartdan memnun musunuz sanki driver konusunda eksikler var ben şu an 25.4.1 kullanıyorum arada çökme sorunları maalesef yaşanıyor sizin tavsiyeniz üzerine bu kartı aldım açtığım 3-4 konuyada cevap vermiştiniz.

Vallahi bende herhangi bir sorun yok. Karttan aşırı derecede memnunum. Halen daha 55 dereceleri göremedim. Soğutma performansı oyun performansı görüntüsü beni cezbediyor. Stok ayarlarda kullanıyorum UV gerek duymuyorum (yapacak olduğum en büyük UV güç limitine -%25 vermek olur.). Ancak versiyonu şu an hatırlamıyorum (evde değilim). Sorununa gelecek olursak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Oyun çöktüğünde 5 10 snlik ekran kararmasından sonra masaüstüne atıp AMD zaman aşımına uğradı mı diyor.

Artı -1 Eksi
Vallahi bende herhangi bir sorun yok. Karttan aşırı derecede memnunum. Halen daha 55 dereceleri göremedim. Soğutma performansı oyun performansı görüntüsü beni cezbediyor. Stok ayarlarda kullanıyorum UV gerek duymuyorum (yapacak olduğum en büyük UV güç limitine -%25 vermek olur.). Ancak versiyonu şu an hatırlamıyorum (evde değilim). Sorununa gelecek olursak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Oyun çöktüğünde 5 10 saniyelik ekran kararmasından sonra masaüstüne atıp AMD zaman aşımına uğradı mı diyor.

Evet.

Oyun çöktüğünde 5 10 saniyelik ekran kararmasından sonra masaüstüne atıp AMD zaman aşımına uğradı mı diyor.

GTA 5 Enchanced da denedim UV yapınca çöküyor yapmayınca bir sorun yok.

Artı -1 Eksi

Aynı durumu bende dediğim gibi kartı ilk aldığımda birkaç kere yaşadım. Yeni yazılımdır yeni karttır dedim toparlanır dedim. Birkaç gün sonra düzeldi. Hatta ben arkadaşıma da taichi aldırdım oda çok memnun benim eski sistemimi ona verdim 5700X3D ile kullanıyor. Bende o sistemle kullandım şu an yeni sistemi bekliyorum gelince devam :).

GTA 5 Enchanced da denedim UV yapınca çöküyor yapmayınca bir sorun yok.

UV silikon kalitesine göre değişiyor. Bu video size çok güzel fikir verir. 1 saatinizi ayırın kartınızın en iyi UV ayarlarını bulursunuz. Bence hiçbiriyle uğraşmayın sadece güç limitini -%25'e alın en fazla 3 5 FPS kaybınız olur ama düşük W tüketimi ile kullanırsınız aynı zamanda da stok voltaj ve MHz değerlerinde kalmış olur.

Bu sayede oyunlardaki UV nedeniyle yaşadığınız çökmelerin önüne geçmiş olursunuz. Zaten kart 2K ultrada şu an her oyunu açıyor. Eğer 4K monitörün varsa FSR ile 60 FPS üzerinde de rahatlıkla oynarsınız.

Artı -1 Eksi

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt