michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.088 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.398 Yer İstanbul 7 Haziran 2026 #1 Kutu içeriği tam. +20 ay garantisi devam etmekte. En ufak sorunu yok. 4.000 TL Şeklinde düşünüyorum.
demjr Deneyimli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.014 Beğeniler 388 7 Haziran 2026 #2 michaelscofield dedi: Kutu içeriği tam. +20 ay garantisi devam etmekte. En ufak sorunu yok. 4.000 TL Şeklinde düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, size nereden ulaşabilirim?
michaelscofield dedi: Kutu içeriği tam. +20 ay garantisi devam etmekte. En ufak sorunu yok. 4.000 TL Şeklinde düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, size nereden ulaşabilirim?
KS KS michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.088 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.398 Yer İstanbul 7 Haziran 2026 #3 demjr dedi: Hocam, size nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Buradan. Rapor atabilirsiniz.
demjr dedi: Hocam, size nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Buradan. Rapor atabilirsiniz.
demjr Deneyimli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.014 Beğeniler 388 7 Haziran 2026 #4 michaelscofield dedi: Buradan. Rapor atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, benim arkadaşımda aynı klavye var ama kendisi biraz kötü kullanmış. Sizin ilanınızı görünce merak ettim açıkcası klavyenin durumunu.
michaelscofield dedi: Buradan. Rapor atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, benim arkadaşımda aynı klavye var ama kendisi biraz kötü kullanmış. Sizin ilanınızı görünce merak ettim açıkcası klavyenin durumunu.
KS KS michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.088 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.398 Yer İstanbul 7 Haziran 2026 #5 demjr dedi: Hocam, benim arkadaşımda aynı klavye var ama kendisi biraz kötü kullanmış. Sizin ilanınızı görünce merak ettim açıkcası klavyenin durumunu. Genişletmek için tıkla... Benimkinin 0'dan farkı yok. 1 aydir falan kullanmiyorum bile. Ki zaten klavye en fazla 3 4 aylık. @demjr, ha bu arada yalan söylemiyorjm ben bilgisayar başında doğru düzgün yemek yemem bile. Ekipman konusunda ekstra titiz birisiyim.
demjr dedi: Hocam, benim arkadaşımda aynı klavye var ama kendisi biraz kötü kullanmış. Sizin ilanınızı görünce merak ettim açıkcası klavyenin durumunu. Genişletmek için tıkla... Benimkinin 0'dan farkı yok. 1 aydir falan kullanmiyorum bile. Ki zaten klavye en fazla 3 4 aylık. @demjr, ha bu arada yalan söylemiyorjm ben bilgisayar başında doğru düzgün yemek yemem bile. Ekipman konusunda ekstra titiz birisiyim.
demjr Deneyimli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.014 Beğeniler 388 7 Haziran 2026 #6 michaelscofield dedi: Benimkinin 0'dan farkı yok. 1 aydir falan kullanmiyorum bile. Ki zaten klavye en fazla 3 4 aylık. Genişletmek için tıkla... Size Dm'den nasıl yazabilirim.
michaelscofield dedi: Benimkinin 0'dan farkı yok. 1 aydir falan kullanmiyorum bile. Ki zaten klavye en fazla 3 4 aylık. Genişletmek için tıkla... Size Dm'den nasıl yazabilirim.
KS KS michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.088 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.398 Yer İstanbul 7 Haziran 2026 #7 demjr dedi: Size Dm'den nasıl yazabilirim. Genişletmek için tıkla... Ben rapor atıyorum, açarlar az sonra.
demjr dedi: Size Dm'den nasıl yazabilirim. Genişletmek için tıkla... Ben rapor atıyorum, açarlar az sonra.
demjr Deneyimli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.014 Beğeniler 388 7 Haziran 2026 #8 michaelscofield dedi: Ben rapor atıyorum, açarlar az sonra. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ediyorum.
michaelscofield dedi: Ben rapor atıyorum, açarlar az sonra. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ediyorum.