Gelişim için hazırlanan fitness programı nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Woex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 106
  • Etiketler Etiketler
    fitness

Woex

Çalışkan
Merhaba 4 - 5 aydır spor yapıyorum amacım başta kilo vermek ve yağ kaybetmekdi 95 kilolardan 77 78'lere düşmüş bulunmaktayım ve yağ kaybettim ama tabii ki hala yağlıyım şu an istediğim şey estetik görünmek ve güçlenip kaslarımı geliştirmek spor salonunda bana verdikleri program şu şekildeydi pzt göğüs salı bacak çarşamba sırt perşembe omuz cuma ön kol arka + arka kol her gün 4 hareket şeklinde bir programdı hareketlerin adını ve formunu çok düzgün bilmem kendimi zorlamayı deniyorum her hareketi 3 set 10 tekrar yapıyorum tükenmediysem 11 12 tekrar yapıyorum baktım hala gücüm varsa 14 16 yapıyorum kiloyu arttırmak istediğimde ise formu düzgün yapamıyorum ve ağır geliyor belki de uzun zamandır makinede çalıştığımdan dambıllar ile aram yok bana önerebileceğiniz sağlam bir program var mı yoksa ChatGPT ile şöyle bir program yapmıştım bunu bana göre ayarladı ama yapabilir miyim beni yorar mı emin değilim.

ChatGPT'nin bana hazırladığı program:

Adsız.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka omuz eksik.

Volume bana fazla geldi, yoğunluk fazla. Vu programı full tükeniş yaparsam ben yorgun olurdum hafta boyu. Bu kişiden kişiye değişir, set sayıları fena değil antrenman yaşınıza göre.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt