Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

miguel

Uzman
Windows 11 PC'de GoodbyeDPI ile webden Discord'a girebiliyorum ama uygulama hiç durmadan tekrar bağlanmayı deniyor giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Bu linkte yer alan goodbyedpi-0.2.3rc3-2.zip adlı dosyayı indirin ve klasöre çıkartın.
İçerisindeki 2_any_country_dnsredir komut dosyasına sağ tık > düzenle deyin ve açılan ekrandan -9 değerini -5 yapın.
Hocam web de HTTPS ile çalıştığından ancak uygulamada farklı protokollerle çalıştığından olmayabiliyor. Şunu dener misiniz?
GoodbyeDPI klasörüne gir. Yeni metin belgesi oluştur ve adını discord_fix.cmd yap. Dosyanın içine bunları yaz:

Bash:
@echo off
goodbyedpi.exe -5 -6 -9 --set-ttl 5 --dns-addr 1.1.1.1 --dns-port 53 --blacklist
pause

Kaydet ve kapat. Dosyayı yönetici olarak çalıştır.

Hocam web de HTTPS ile çalıştığından ancak uygulamada farklı protokollerle çalıştığından olmayabiliyor. Şunu dener misiniz?
1)GoodbyeDPI klasörüne gir. Yeni metin belgesi oluştur adını discord_fix. CMD yap. Dosyanın içine';"
@echo off.
goodbyedpi.exe -5 -6 -9 --set-ttl 5 --DNS-addr 1.1.1.1 --DNS-port 53 --blacklist
Pause.

Yaz. Kaydet kapat. Dosyayı yönetici olarak çalıştır.

Dediğinizi yaptım dosya çalışmıyor hocam.

1769537760418.webp

Bu yazdığınız komut normal yani Türkiye versiyonu olmayan GoodbyeDPI için değil mi? Arkadaşın splitwire kullanması daha mantıklı. GoodbyeDPI artık kullanılmaz bence.

Hocam bir arkadaşım denemişti olmuştu trmi global mi bilmiyorum ama şu an çalışmadığına göre global olmalı.

Hocam Discord'u Görev Yöneticisi'nden kapatın açıksa. Ve dosyanın içindekini silip
@echo off.
goodbyedpi.exe -5 -6 -9 --set-ttl 65 --DNS-addr 1.1.1.1 --DNS-port 53.
Pause.
Bunu yazıp tekrar dener misiniz?

Bu linkte yer alan goodbyedpi-0.2.3rc3-2.zip adlı dosyayı indirin ve klasöre çıkartın.
İçerisindeki 2_any_country_dnsredir komut dosyasına sağ tık > düzenle deyin ve açılan ekrandan -9 değerini -5 yapın.

Çözüm
Çalıştı hocam teşekkürler.