Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Release 0.2.3rc3 · ValdikSS/GoodbyeDPI
Release candidate 3. Bugfixes: Fix crash due to missing second parameter in fake_load_random function Known bugs: Blacklist option may inconsistently work with Kyber enabled, but should at least...
goodbyedpi-0.2.3rc3-2.zip adlı dosyayı indirin ve klasöre çıkartın.İçerisindeki
2_any_country_dnsredir komut dosyasına sağ tık > düzenle deyin ve açılan ekrandan -9 değerini -5 yapın.- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Ben bu aralar Windows kullanırken Splitware-Turkey sayesinde erişebiliyorum. Siz de deneyin.
cerrahpaşalı
Uzman
- Makaleler
- 3
GoodbyeDPI da galiba genel sorun var. 3. konu şu an. SplitWire kullanıp deneyin.
Antibiyotik
Uzman
Hocam web de HTTPS ile çalıştığından ancak uygulamada farklı protokollerle çalıştığından olmayabiliyor. Şunu dener misiniz?
GoodbyeDPI klasörüne gir. Yeni metin belgesi oluştur ve adını discord_fix.cmd yap. Dosyanın içine bunları yaz:
Kaydet ve kapat. Dosyayı yönetici olarak çalıştır.
GoodbyeDPI klasörüne gir. Yeni metin belgesi oluştur ve adını discord_fix.cmd yap. Dosyanın içine bunları yaz:
Bash:
@echo off
goodbyedpi.exe -5 -6 -9 --set-ttl 5 --dns-addr 1.1.1.1 --dns-port 53 --blacklist
pause
Kaydet ve kapat. Dosyayı yönetici olarak çalıştır.
cerrahpaşalı
Uzman
- Makaleler
- 3
Bu yazdığınız komut normal yani Türkiye versiyonu olmayan GoodbyeDPI için değil mi? Arkadaşın SplitWire kullanması daha mantıklı. GoodbyeDPI artık kullanılmaz bence.@echo off
goodbyedpi.exe -5 -6 -9 --set-ttl 5 --dns-addr 1.1.1.1 --dns-port 53 --blacklist
pause
miguel
Uzman
Hocam web de HTTPS ile çalıştığından ancak uygulamada farklı protokollerle çalıştığından olmayabiliyor. Şunu dener misiniz?
1)GoodbyeDPI klasörüne gir. Yeni metin belgesi oluştur adını discord_fix. CMD yap. Dosyanın içine';"
@echo off.
goodbyedpi.exe -5 -6 -9 --set-ttl 5 --DNS-addr 1.1.1.1 --DNS-port 53 --blacklist
Pause.
Yaz. Kaydet kapat. Dosyayı yönetici olarak çalıştır.
Dediğinizi yaptım dosya çalışmıyor hocam.
Antibiyotik
Uzman
Bu yazdığınız komut normal yani Türkiye versiyonu olmayan GoodbyeDPI için değil mi? Arkadaşın splitwire kullanması daha mantıklı. GoodbyeDPI artık kullanılmaz bence.
Hocam bir arkadaşım denemişti olmuştu trmi global mi bilmiyorum ama şu an çalışmadığına göre global olmalı.
Hocam Discord'u Görev Yöneticisi'nden kapatın açıksa. Ve dosyanın içindekini silip
@echo off.
goodbyedpi.exe -5 -6 -9 --set-ttl 65 --DNS-addr 1.1.1.1 --DNS-port 53.
Pause.
Bunu yazıp tekrar dener misiniz?
Stormweaver
Uzman
Windows 11 PC'de GoodbyeDPI ile webden Discord'a girebiliyorum ama uygulama hiç durmadan tekrar bağlanmayı deniyor giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bugün bana da oldu splitwire geçtim sıkıntısız kullanıyorum şu an.
Release candidate 3. Bugfixes: Fix crash due to missing second parameter in fake_load_random function Known bugs: Blacklist option may inconsistently work with Kyber enabled, but should at least...
goodbyedpi-0.2.3rc3-2.zip adlı dosyayı indirin ve klasöre çıkartın.İçerisindeki
2_any_country_dnsredir komut dosyasına sağ tık > düzenle deyin ve açılan ekrandan -9 değerini -5 yapın.miguel
Uzman
Çalıştı hocam teşekkürler.Bu linkte yer alan![]()
Release candidate 3. Bugfixes: Fix crash due to missing second parameter in fake_load_random function Known bugs: Blacklist option may inconsistently work with Kyber enabled, but should at least...github.com
goodbyedpi-0.2.3rc3-2.zipadlı dosyayı indirin ve klasöre çıkartın.
İçerisindeki2_any_country_dnsredirkomut dosyasına sağ tık > düzenle deyin ve açılan ekrandan-9değerini-5yapın.