Çünkü açtığım başka bir konuda hayat kısa değil diyordun da o yüzden dedim.Evet sadece hafta sonları hızlı geçiyor, Allah kahretsin ki hafta içi çok yavaş.
Çünkü açtığım başka bir konuda hayat kısa değil diyordun da o yüzden dedim.Evet sadece hafta sonları hızlı geçiyor, Allah kahretsin ki hafta içi çok yavaş.
Çünkü açtığım başka bir konuda hayat kısa değil diyordun da o yüzden dedim.
Burayı okuyunca hafta sonu mu hızlı geçiyor diye dedim, tersini demeniz saçma ve çelişkili olurdu zaten. Kimseyi sorguya çekmedim aklımda olduğu için dedim.erken kalksam bile zaman çok hızlı geçiyor hafta sonları...
Aşırı haklısınız ben de denemiştim çok erken kalkmayı ama yok hala jet hızıyla geçiyor. Mutluluk kısa mutsuzluk uzun sürüyor. O 5 gün sanki 10-15 gün gibi geliyor bana. O 2 gün ise sanki 1 gün gibi bazen 4-5 ya da 10 saat gibi geliyor.Erken kalkmadığım için hızlı geçtiğini düşünürdüm ama fark ettimki erken kalksam bile zaman çok hızlı geçiyor hafta sonları...
Yavaş geçtiğinizi söylemediniz. "erken kalksam bile zaman çok hızlı geçiyor hafta sonları..." deyince hayat mı yoksa hafta sonu mu hızlı geçiyor diye sordum, hayat deseydiniz zaten çelişkili ve saçma olurdu ayrıca hayat deseydiniz de ekstra bir şey demezdim.Hayatın yavaş geçtiğini söylemem, uzun olmasına işaret değil mi zaten?