Konu Başlıkları Gizle
Forumda telefon rehberi yaptım sıra tablet e geldi 
Her fiyata uygun yalnızca sıfır ürünleri önereceğim.2.el için kendiniz araştırın ve forumda "alınır mı?" diye sorabilirsiniz.
www.epey.com
Nedenine gelecek olursak, fiyatında bulunan rakipleri kalitesiz markaların yapmış olduğu tabletler. Bu yüzden Samsung'un bu tabletleri onların yanında her türlü daha iyi.
www.epey.com
Honor ise ekran ve hoparlörden tercih ederim. Eğer film-dizi öncelikse bunu öneririm.
www.epey.com
Nedeni ise bu fiyata kalem desteği bulunuyor, ayrıca kaliteli ekran ve güçlü işlemciye sahip. Eğer uygulama marketi ile soru işaretiniz varsa bana danışabilirsiniz.
Eğer Huawei'deki Google kısıtlamaları sizi tabletten uzaklaştırdıysa 2.önerim Tab S6 Lite olur.
Şimdi bütçenin sonuna gelirsek bu bütçe aralığında son önerim Tab S9 FE olur.
www.epey.com
Nedeni iyi yazılımı, güncel ve gayet iyi donanımı ile bu fiyat aralığında tercih edilebilinecek model.
Eğer Tab S9 feden daha güncel tablet isterseniz Tab S10 FE olur.
Ama ben amiral gemisi deneyimini tabletimde yaşamak istiyorum diyorsan Tab S9 kesinlikle öneririm.
Ama benim Apple ekosistemim var veya iPad almak istiyorum diyorsanız iPad 11 öneririm.
Rehberimi okuduğunuz için teşekkürler

Her fiyata uygun yalnızca sıfır ürünleri önereceğim.2.el için kendiniz araştırın ve forumda "alınır mı?" diye sorabilirsiniz.
4.000-5.000 TL bütçe
Bu bütçede rakipsiz A9/A9+ (A9+ indirimdeyse) veya Honor pad X9.
Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet (4 GB / 64 GB)
Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet SM-X210 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Honor Pad X9 Tablet (4 GB)
Honor Pad X9 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
6.000-12.000 TL bütçe
İlk önereceğim tablet Huawei MatePad 11.5 olur.
Huawei MatePad 11.5 (2023) Tablet (6 GB / 128 GB)
Huawei MatePad 11.5 (2023) Tablet Klavyesiz Versiyon detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Eğer Huawei'deki Google kısıtlamaları sizi tabletten uzaklaştırdıysa 2.önerim Tab S6 Lite olur.
Şimdi bütçenin sonuna gelirsek bu bütçe aralığında son önerim Tab S9 FE olur.

Samsung Galaxy Tab S9 FE Wi-Fi Tablet (6 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy Tab S9 FE Wi-Fi Tablet SM-X510NLGATUR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
13.000-20.000 TL bütçe
Buradan itibarenki tabletlerin çoğu amiral gemisi.Eğer Tab S9 feden daha güncel tablet isterseniz Tab S10 FE olur.
Ama ben amiral gemisi deneyimini tabletimde yaşamak istiyorum diyorsan Tab S9 kesinlikle öneririm.
Ama benim Apple ekosistemim var veya iPad almak istiyorum diyorsanız iPad 11 öneririm.
30.000+ bütçe
Bundan sonrası alacağınız her cihaz çok iyi. Belli başlı öneriler vereceğim.Rehberimi okuduğunuz için teşekkürler

Rehber 9 Temmuz 2025 fiyatlarına göre hazırlandı. Bir gün sonra bile fiyatları değişebilir.
Son düzenleme: