Rehber Her Bütçe için Tablet Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0868t3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 206
  • Etiketler Etiketler
    önerileri tablet
Forumda telefon rehberi yaptım sıra tablet e geldi :hehehe:
Her fiyata uygun yalnızca sıfır ürünleri önereceğim.2.el için kendiniz araştırın ve forumda "alınır mı?" diye sorabilirsiniz.

4.000-5.000 TL bütçe

Bu bütçede rakipsiz A9/A9+ (A9+ indirimdeyse) veya Honor pad X9.
Nedenine gelecek olursak, fiyatında bulunan rakipleri kalitesiz markaların yapmış olduğu tabletler. Bu yüzden Samsung'un bu tabletleri onların yanında her türlü daha iyi.
Honor ise ekran ve hoparlörden tercih ederim. Eğer film-dizi öncelikse bunu öneririm.

6.000-12.000 TL bütçe

İlk önereceğim tablet Huawei MatePad 11.5 olur.
Nedeni ise bu fiyata kalem desteği bulunuyor, ayrıca kaliteli ekran ve güçlü işlemciye sahip. Eğer uygulama marketi ile soru işaretiniz varsa bana danışabilirsiniz.
Eğer Huawei'deki Google kısıtlamaları sizi tabletten uzaklaştırdıysa 2.önerim Tab S6 Lite olur.
Şimdi bütçenin sonuna gelirsek bu bütçe aralığında son önerim Tab S9 FE olur.
Nedeni iyi yazılımı, güncel ve gayet iyi donanımı ile bu fiyat aralığında tercih edilebilinecek model.

13.000-20.000 TL bütçe

Buradan itibarenki tabletlerin çoğu amiral gemisi.
Eğer Tab S9 feden daha güncel tablet isterseniz Tab S10 FE olur.
Ama ben amiral gemisi deneyimini tabletimde yaşamak istiyorum diyorsan Tab S9 kesinlikle öneririm.
Ama benim Apple ekosistemim var veya iPad almak istiyorum diyorsanız iPad 11 öneririm.

30.000+ bütçe

Bundan sonrası alacağınız her cihaz çok iyi. Belli başlı öneriler vereceğim.
Rehberimi okuduğunuz için teşekkürler :hehehe:
Rehber 9 Temmuz 2025 fiyatlarına göre hazırlandı. Bir gün sonra bile fiyatları değişebilir.

Son düzenleme:
Bunda IPhone 13 Pro Max'in ekranında olan iyi siyahlar/renkler, iyi yenileme hızı, parlaklık vs. gibi özellikler beklenebilir mi ?
Aynı deneyimi Tab S9'dan alırsınız en ucuz şekilde. Diğer markalarda nasıl ekran var bakmak lazım, daha ucuza var mı ezberimde değil tabii.

A9 Plus çok iyi tablet. 128/8 olanı günlük işler ve ortalama oyunlar için yeterli.

Ekranı berbat çift parmak sorunlu ve piksel piksel bir ekranı var. Oyun için bütçesine göre oldukça iyi işlemcisi fiyatına göre gerçekten güzel ama ben gündelik işler için kullanırım dizi izlerim ders çalışırım diyen biri için Honor pad X9 çok daha mantıklı.

Huawei MatePad 11.5 tabletini kullanıyorum ve mükemmel. Kendisi ile karşılaştırılan Tab A9+ 8 GB versiyonunu silip süpürür cinsten. Paran varsa A9+ çöpü yerine Matepad almak daha mantıklı bir tercih.

Ekranı berbat çift parmak sorunlu ve piksel piksel bir ekranı var. Oyun için bütçesine göre oldukça iyi işlemcisi fiyatına göre gerçekten güzel ama ben gündelik işler için kullanırım dizi izlerim ders çalışırım diyen biri için Honor pad X9 çok daha mantıklı.
O sorun genellikle düz A9'da meydana geliyor diye biliyorum ama evet ekranı A1× serisi bir telefona göre epey kötü kalıyor. Tek artısı 90 hz olması.

Huawei MatePad 11.5 tabletini kullanıyorum ve mükemmel. Kendisi ile karşılaştırılan Tab A9+ 8 GB versiyonunu silip süpürür cinsten. Paran varsa A9+ çöpü yerine MatePad almak daha mantıklı bir tercih.

Bende kullanıyorum ama A9+ ile değil S6 Lite ile karşılaştırılabilinir ama her türlü ikisini de süpürür :hehehe:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt