HP Victus 16 hall sensör sorunu sonrası açılmıyor

Emre Bey 1

Çalışkan
Bilirsiniz ki HP Victus 16'larda bu sorun var. Ben de yaşıyordum geçen bir oyun oynanırken yine yaşadım ve bilgisayarı kapatıp açıp o oyuna devam etmeye çalıştım. Sonra baktım olmuyor, kapattım tekrardan bilgisayarı ve sonra bir daha açılmadı.

Dün akşam yaşandı olay ve şu ana kadar hâlâ açılmıyor. Zaten servise götürecektim hafta içi ama bir de bu olay çıktı.

Sizce neden açılmıyor, çözümü ne?

Herhangi bir tepki vermiyor mu? Cihazların ışıkları yanıyor mu? Lütfen biraz daha ayrıntı verin. Eliniz yatkın ise cihazın kapağını açıp bataryayı dikkatli şekilde çıkarabilir misiniz? (Ancak dikkatli olmalısınız.)

Açıkçası pek elimin yatkın olduğunu düşünmüyorum yarın HP servisleri ile iletişime geçeceğim.Hem açılmama hem hall sensör sorunu için.
Hall sensör konusunda araştırma yaptığınızı ve cihazın direkt değişimini talep edin. Cihaz değişim talebiniz kabul edilmez ise anakart değişimi talep edin.

Hall sensör konusunda araştırma yaptığınızı ve cihazın direkt değişimini talep edin. Cihaz değişim talebiniz kabul edilmez ise anakart değişimi talep edin.
Hocam açıldı Windows giriş yerindeydi kafayı yemişti tam anlamıyla hep açılıp kapaniyordu ekranı.Büyük ihtimalle aslında bilgisiyar açık olmasına rağmen ekran açılmayacak kadar kapandığı için ben farkedemedim.Zaten Windows ekranında bir kaç kez kapanıp açıldı sonra yine siyah ekrana döndü.Güç ışığı habire yanıp sönüyordü şimdi güç tuşuna basılı tutarak kapattım yarın servisle iletişime geçeceğim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt