Çözüldü i5-12450H sanal makineye nasıl macOS kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
10. nesilden sonraki Intel işlemcilerin desteği yok, işlemcinin GPU'suyla yapamazsınız. RTX kartlar zaten desteklenmiyor. Almayın macOS sizin için şartsa bu konuda.

Ryzen 7x30, 5000 serili laptoplara bakabilirsiniz, çoğunda GPU NootedRed ile çalışıyor. Fakat VRAM arttırılabilen bir model alın, mesela benim Vivobook'umda arttırılmıyor, 7730U üzerinde Hackintosh yapabiliyorum ama 512MB VRAM'e sınırlandığım için grafiksel bir sürü sorun oluyor. MSI Thin'lerin AMD'lerinde VRAM arttırılabiliyordu.

Tabii sanal makineye kuracaksanız çoğu donanıma kurulabiliyor ama sanal makinedeki macOS performansı kafayı yedirtir adama.
macOS deneyimlemek için sanal makine deneyecekseniz biraz pişman olursunuz açıkçası, yine de bir rehber var:

Aldığınız zaman tam özellikleri söylerseniz direkt olarak locale kurup kuramayacağınıza yardımcı olabiliriz.

macOS deneyimlemek için sanal makine deneyecekseniz biraz pişman olursunuz açıkçası, yine de bir rehber var:

Aldığınız zaman tam özellikleri söylerseniz direkt olarak locale kurup kuramayacağınıza yardımcı olabiliriz.

Hocam o alacağım laptop i5 12450H RTX 3050 512 GB 16 GB RAM MSI Thin 15.

Hocam o alacağım laptop i5 12450H RTX 3050 512 GB 16 GB RAM MSI Thin 15.

RTX serisi ekran kartları için direkt olarak bir destek yok maalesef. İşlemcinin dahili GPU’sunu kullanırım diyorsanız yapabilirsiniz belki. Bilgisayarın Wi-Fi kartı, touchpad sürücüsü gibi şeyler de önemli olduğu için elinize geçtikten sonra detaylı bilgiler paylaşırsanız daha iyi olur hocam.

RTX serisi ekran kartları için direkt olarak bir destek yok maalesef. İşlemcinin dahili GPU'sunu kullanırım diyorsanız yapabilirsiniz belki. Bilgisayarın Wi-Fi kartı, touchpad sürücüsü gibi şeyler de önemli olduğu için elinize geçtikten sonra detaylı bilgiler paylaşırsanız daha iyi olur hocam.
Tamam hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
10. nesilden sonraki Intel işlemcilerin desteği yok, işlemcinin GPU'suyla yapamazsınız. RTX kartlar zaten desteklenmiyor. Almayın macOS sizin için şartsa bu konuda.

Ryzen 7x30, 5000 serili laptoplara bakabilirsiniz, çoğunda GPU NootedRed ile çalışıyor. Fakat VRAM arttırılabilen bir model alın, mesela benim Vivobook'umda arttırılmıyor, 7730U üzerinde Hackintosh yapabiliyorum ama 512MB VRAM'e sınırlandığım için grafiksel bir sürü sorun oluyor. MSI Thin'lerin AMD'lerinde VRAM arttırılabiliyordu.

Tabii sanal makineye kuracaksanız çoğu donanıma kurulabiliyor ama sanal makinedeki macOS performansı kafayı yedirtir adama.

Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt