İkinci el Nintendo Switch 2 alırken dikkatli olalım!

Makaleler
3
Yer
Mars
Çiplenmiş Nintendo Switch 2 konsolları ikinci el marketlerde yok satmış.
Walmart'ın ikinci el reyonundan 50 dolar indirimle Switch 2 satın alan bir kullanıcının konsolunun banlanmış bir cihaz olduğu ortaya çıktı.

Nintendo, kullanıcı hizmet şartlarını ihlal ederek çipletilen Switch 2 konsollarının internete bağlanır bağlanmaz kalıcı bir şekilde banlanacağını açıkladı. İkinci el mağazalarda satılan konsolların çoğunun banlanmış cihazlar olduğu ortaya çıktı.

Bir Reddit kullanıcısı, Walmart’tan kullanılmış bir Switch 2 satın almış ve cihazı açtığında Nintendo'nun yasaklı cihazlar için uyarısı olan 2124-4508 Hata Kodu ile karşılaşmış.

Kullanıcı para iadesi almış ancak ikinci elden Switch 2 satın almadan önce test edilmeli ve ona göre alım yapılmalı aksi takdirde bu konsollar çalıntı olabilir veya Nintendo tarafından cihaz devre dışı bırakılmış olabilir.

📷 kaynak: bimmytung

found-one-didnt-end-well-v0-sb9ajzb0vr7f1.webp
IMG_3709.webp

Şirketler daha fazla para kazanmak için ne yapacağını şaşırdı artık yemin ediyorum, konsol engellemek ne demek ya?
Ben olsam sadece online oynamaya kapatırdım. Hiçbir şekilde Nintendo servislerini kullanamaz, ama istediği oyunu crackli oynayabilir şekilde. Ya da daha farklı çözümler bulurdum.

Geri
Yukarı Alt