Elektronik INNO3D RTX 5070 28.688 TL Galax RTX 5070 1 Click OC 28.949 TL

XPlasma

Deneyimli
Yer
Ankara
Açıkcası fiyatını hak ediyormu emin değilim ama render için alınabilir gibi gözüküyor.

Screenshot_20250412_022211_Akake.webp

Screenshot_20250412_022336_Akake.webp

Amd tarafında bulabildiğim en ucuz Rx 9070'in bile altına düşmüş fiyatları.

Son düzenleme:
Bana göre PowerColor alınmaz, INNO3D çok daha avantajlı duruyor. Bu bütçelerde kesin tercihim 9070XT olurdu. 9070 30bin etmez hele ki PowerColor hiç etmez.

Ben bulabildiğim en ucuz Rx 9070 modeli dedim. PowerColor'un alınıp alınmaması ne alaka şimdi? Ayrıca 28K'ya 9070XT nerede bulunuyorsa linkini atabilir misiniz?

Son düzenleme:
Ben bulabildiğim en ucuz Rx 9070 modeli dedim. PowerColor'un alınıp alınmaması ne alaka şimdi? Ayrıca 28K'ya 9070XT nerede bulunuyorsa linkini atabilir misiniz?
28-30k arası bahsettiğiniz 9070XT linkini atar mısınız. Üyelerde faydalansın.
Herhangi bir yerde 9070XT 28-30K demiyorum, stok sorunu çözüldüğü takdirde ortalama 35k olacak bir kart kendisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçelerde kesin tercihim 9070XT olurdu.
Ne yazdığınızdan bi haber olduğunuz belli. Kitap tavsiyenizi ayna karşısında 1 gün içinde defalarca kendinize yapmanız. Neyi nasıl anlatacağıız konusunda cümlelerinize yansıyacaktır. Demek istediğiniz o değilse. Kafanızda anlatmak istediğiniz ile elinizin yazdığı örtüşmüyor. Sorun sizde gibi çıtırdan ne dediniz o işe.

Herhangi bir yerde 9070XT 28-30K demiyorum, stok sorunu çözüldüğü takdirde ortalama 35k olacak bir kart kendisi.

Benim bir şeyden rahatsız olduğum falan yok. Bu fiyat bandında demenin anlamı bu fiyatalara şu/şunlar var demek. Ayrıca kaç kitap okuduğum sizi ilgilendirmez. Üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.

Benim bir şeyden rahatsız olduğum falan yok. Bu fiyat bandında demenin anlamı maksimum bu fiyata şu var demek. Ayrıca kaç kitap okuduğum sizi ilgilendirmez. Üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.
Altı üstü kitap okuma önerisinde bulundum, alınganlık etmeye gerek yok. Bu fiyat bandında 9070 ve PowerColor markasına ait bir ürünün mantıklı olmadığını düşündüğümü belirttim. Bir karta 30k vereceksem 5k daha ekler çok daha iyisini alırım.

Burada kaçırdığınız nokta şu, ben bir öneride bulunmuyorum, fikrimi sunuyorum. Siz nasıl fiyatları bulup buraya attıysanız ben de altında fikrimi belirtiyorum. Canınız polemik çekmiş olabilir, beni ilgilendirmez. İyi forumlar.

Altı üstü kitap okuma önerisinde bulundum, alınganlık etmeye gerek yok. Bu fiyat bandında 9070 ve PowerColor markasına ait bir ürünün mantıklı olmadığını düşündüğümü belirttim. Bir karta 30k vereceksem 5K daha ekler çok daha iyisini alırım.

Burada kaçırdığınız nokta şu, ben bir öneride bulunmuyorum, fikrimi sunuyorum. Siz nasıl fiyatları bulup buraya attıysanız ben de altında fikrimi belirtiyorum. Canınız polemik çekmiş olabilir, beni ilgilendirmez. İyi sosyaller.

Sizin fikrinize laf ettiğim yok hocam. Siz RTX 5070 konusunda gidip RX 9070'e yorum yapıyorsunuz. Oraya takıldım ben sadece.

Geri
Yukarı Alt