İnsanlar neden CoD: Black Ops 6 alıyor?

cemkaraca

Uzman
Sadece merakımdan soruyorum. Call of Duty fanları harici insanlar neden 70 dolar verip bu oyunu alıyorlar? Ne var bu oyunda? Sadece bu değil, Modern Warfare'de de aynı sorum geçerli. İnsanlar neden 60 dolar verip Modern Warfare alıyor? Tabii kimsenin zevkine karışamam bu haddime değil ama bu oyunlar bu kadar zevkli mi? 60-70 dolar vermeye değer mi?

Yeni oyun çıktıktan sonra eski sunucular boşalmasa ben kesinlikle alırdım. Hikaye modunu bilmiyorum ama multiplayer modu bu kadar iyi olan başka bir oyun oynamadım. Bence hakediyor.

Hızlı oynanışı, ilginç mekanikleri (kendini yere atma) dengeli silahlar (diğer oyunlara göre recoil daha az), zengin harita havuzu beni cezbediyor.

Yeni oyun çıktıktan sonra eski sunucular boşalmasa ben kesinlikle alırdım. Hikaye modunu bilmiyorum ama multiplayer modu bu kadar iyi olan başka bir oyun oynamadım. Bence hakediyor.

Hızlı oynanışı, ilginç mekanikleri (kendini yere atma) dengeli silahlar (diğer oyunlara göre recoil daha az), zengin harita havuzu beni cezbediyor.
Hikaye modunu oynamadım ama multiplayer modunu Xbox Gamepass yoluyla oynamıştım gerçekten oyun hızlı ancak bi yerden sonra sıkmaz mı? 60 dolar vermeye değer mi?

Hikaye modunu oynamadım ama multiplayer modunu Xbox Gamepass yoluyla oynamıştım gerçekten oyun hızlı ancak bi yerden sonra sıkmaz mı? 60 dolar vermeye değer mi?
Yeni oyun çıktıktan sonra alınabilir, şu anda BO6 alırsanız yeni oyun çıkınca eski oyunun sunucularına maç bulmak zor oluyor deniyor. Yani BO7 veya yeni MW oyunu çıktığında alınabilir diye düşünüyorum.

Call Of Duty'nin verdiği multiplayer zevki diğer oyunlar kesinlikle veremiyor. Battlefield, Delta Force, XDefiant falan. Ben şahsen yeni oyunu çıktığı zaman hikaye ve zombi modu için gamepass alıyorum. 1 ay sonra yüzüne de bakmıyorum.

Call Of Duty'nin verdiği multiplayer zevki diğer oyunlar kesinlikle veremiyor. Battlefield, Delta Force, XDefiant falan. Ben şahsen yeni oyunu çıktığı zaman hikaye ve zombi modu için gamepass alıyorum. 1 ay sonra yüzüne de bakmıyorum.
Sizde benim gibisiniz. Ben Multiplayer harici oynamıyorum. Cidden zevkli ama bi süre sonra sıkar diye 60 dolar vermek bence mantıksız. Ha hikaye için alsaydım 60 dolar verebilirdim fakat gel gelelim hikaye oyunları bana göre değil :)

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt