iPhone 11 Pro vs iPhone 12 Mini

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Demorlius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 236
  • Etiketler Etiketler
    mini pro
Yenilenmiş telefon alınmaz, yine de size söyleyeyim:
iPhone 11 Pro; Daha iyi bir bataryaya ve optik Zoom yapmanıza yarayan bir telefoto kameraya sahip.
iPhone 12 Mini; Biraz daha kötü bir bataryaya, ancak daha güncel bir çipe sahip.
Kamera ve batarya sizin için çok önemliyse iPhone 11 Pro; Kamerayla pek işim olmaz, bataryada da 2-3 saat ekran süresi farkı bana fark etmez derseniz iPhone 12 Mini.
İkisini kendiniz karşılaştırmak isterseniz:

Yenilenmiş telefon alınmaz, yine de size söyleyeyim:
iPhone 11 Pro; daha iyi bir bataryaya ve optik Zoom yapmanıza yarayan bir telefoto kameraya sahip.
iPhone 12 mini; biraz daha kötü bir bataryaya, ancak daha güncel bir çipe sahip.
Kamera ve batarya sizin için çok önemliyse iPhone 11 Pro; kamerayla pek işim olmaz, bataryada da 2-3 saat ekran süresi farkı bana fark etmez derseniz iPhone 12 mini.
İkisini kendiniz karşılaştırmak isterseniz:

Güncelleme konusunu biliyor musunuz? iPhone 11 Pro ile iPhone 12 mini arasında performans farkı var mı? Lise öğrencisiyim ve 2 yıl sonra üniversite sınavım var dolyasıyla 1 yıl ekrana bakmamayı düşünüyorum. Günlük işlerim bilgisayarda ama hafta sonları telefona bakarım genelde. Reels kaydırır oyun oynarım bunları 3 saate yayarım. Siz olsaydınız hangisini tercih edersiniz?

Güncelleme konusunu biliyor musunuz? iPhone 11 Pro ile iPhone 12 mini arasında performans farkı var mı? Lise öğrencisiyim ve 2 yıl sonra üniversite sınavım var dolyasıyla 1 yıl ekrana bakmamayı düşünüyorum. Günlük işlerim bilgisayarda ama hafta sonları telefona bakarım genelde. Reels kaydırır oyun oynarım bunları 3 saate yayarım. Siz olsaydınız hangisini tercih edersiniz?
Bana sormamışsıniz fakat cevap vermek istedim. iPhone şartsa kusurlu iPhone 13'lere bakın. Piyasanın altında bulabilirsiniz.

Merhaba, Apple geçen sene bütün kullanıcıları şaşırtarak ve güncelleme politikasını biraz değiştirerek desteği kesilmesi planlanan iPhone XS ve XR serilerine desteği sürdürerek iOS 18'i verdi. Bazı iddialara göre bu sene de iOS 19'u verme ihtimali var, kısacası destek konusunda Apple'ın tam olarak ne yapacağı hiç belli olmuyor. Yine de uygulama ve güvenlik güncellemelerini de işin içine katarsak her iki telefonda uzun yıllar işinizi görür.

Merhaba, Apple geçen sene bütün kullanıcıları şaşırtarak ve güncelleme politikasını biraz değiştirerek desteği kesilmesi planlanan iPhone XS ve XR serilerine desteği sürdürerek iOS 18'i verdi. Bazı iddialara göre bu sene de iOS 19'u verme ihtimali var, kısacası destek konusunda Apple'ın tam olarak ne yapacağı hiç belli olmuyor. Yine de uygulama ve güvenlik güncellemelerini de işin içine katarsak her iki telefonda uzun yıllar işinizi görür.

Apple model ismine göre değil de çipe göre güncelleme veriyor diye biliyorum. iPhone X'de ki çip iPhone 8'ler de olduğu için; iPhone XS, XR gibi cihazların çipleri daha farklı ve yeni olduğu için onlara verdi diye biliyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt