YASEDEM

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
New York
Merhaba, bugün istemsiz bir şekilde iOS 26.3'e geçirildim. Hoparlör aşırı tiz ve bu ayarı değiştiremiyorum. Bu yüzden iOS 26.2.1'e dönmeyi düşünüyorum. Bu işlemi nasıl gerçekleştiririm?

Merhaba, bugün istemsiz bir şekilde iOS 26.3'e geçirildim. Hoparlör aşırı tiz ve bu ayarı değiştiremiyorum. Bu yüzden iOS 26.2. 1'e dönmeyi düşünüyorum. Bu işlemi nasıl gerçekleştiririm?

Bilgisayarına ITunes'i kur. Tabii önce dosyalarını yedekle. iTunes uygulaması üzerinden cihazı sıfırlamayı seç. Sana hangi sürümü yüklemek istediğini soracak seçip ilerleyebilirsin.

Bu işlemin riski var mı? Yani evde düzeltilemeyecek duruma hale gelme ihtimali.

Risk olarak yazılım yükleme esnasında bağlantı koparsa tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Genelde tekrar yüklüyor. Eğer yüklemez ise donanımsal sorun oluşmuş olabiliyor. Tabii bunlar %1 ihtimal.

Donanımda güncellemeyle alakasız bir zarar olabilir mi? Hoparlör ızgarası sık zedelenen bir parça, vibrasyonla birlikte sesin tiz çıktığı algısı olabilir mi?

Donanımda güncellemeyle alakasız bir zarar olabilir mi? Hoparlör ızgarası sık zedelenen bir parça, vibrasyonla birlikte sesin tiz çıktığı algısı olabilir mi?
Güncellemeden öncede aynı şarkıyı dinledim ve sorunsuzdu.

Şimdi fark ettimde tiz ses çıkınca kasa titriyor sürüm düşürüp bakacağım.

Bilgisayarına ITunes'i kur. Tabii önce dosyalarını yedekle. iTunes uygulaması üzerinden cihazı sıfırlamayı seç. Sana hangi sürümü yüklemek istediğini soracak seçip ilerleyebilirsin.
Tarayıcıdan ipsw dosyası falan indirmeme gerek yok mu?

@Elma ısıran hocam sizin bilginiz var mı downgrade konusunda?

Son düzenleme:
Hocam ipsw ye gir imzalar kapanmamıştır yeni güncelleme ise eski sürümü oradan indir sonra iTunes ile düşürebilirsin yedek almayı unutma YouTube'da videolar var nasıl düşürebileceğini gösteren.

Dosyaları indirdim ama ITunes'in yedek dosysını bulamıyorum.

Hocam iTunes girince telefonu bağlıyorsunuz sonra telefon güncelleye Shift basılı tutup tıklayınca indirdiğiniz ISO sürümünü seçiyorsunuz ama siz YouTube'dan izleyin tam hatırlamıyorum şu an emin olun yedekle işiniz yok şu an ne olur ne olmaz diye telefonda yedeklemenizi yapın sadece geri dönersiniz vs.
bunu izleyin