iPhone 4S Apple logosunda takılı kaldı

3uTools’da yanlış hatırlamıyorsam cihazı program üzerinden kurtarma moduna alabiliyordunuz, bir bakın derim. Eğer öyle bir şey yok ise ana ekran tuşunu değiştirmek dışında bir seçeneğiniz yok kurtarma moduna almak için.

3UTools'da yanlış hatırlamıyorsam cihazı program üzerinden kurtarma moduna alabiliyordunuz, bir bakın derim. Eğer öyle bir şey yok ise ana ekran tuşunu değiştirmek dışında bir seçeneğiniz yok kurtarma moduna almak için.

3uTools bazen sıkıntı çıkarabiliyor ama.

Bu durumda denemekten başka seçenek yok gibi duruyor hocam.

Esat hocamında dediği gibi tahminen cihazın işletim sistemi zarar görmüş yeniden yükleme yapmak gerekli ama ITunes'ten yapamzsın çünkü butonu kontrol ederken başarısız olur 3UTools'dan dene ipsw dosyasınıda esat hocamın da önerdiği ipsw. Meden yükle @ErlikÇağlar hocam.

3uTools bazen sıkıntı çıkarabiliyor ama.

ITunes'den daha başarılı buluyorum hele ki arkadaşın Home button u ölü yani iTunes ve Apple aygıtları ile kurtarma yapamaz 3uTools şart gibi.

3uTools’da yanlış hatırlamıyorsam cihazı program üzerinden kurtarma moduna alabiliyordunuz, bir bakın derim. Eğer öyle bir şey yok ise ana ekran tuşunu değiştirmek dışında bir seçeneğiniz yok kurtarma moduna almak için.
Boot Logo'da iken USB ile bağlanmıyor ki, görmüyor. Aletin içini açıp bataryayı çıkar tak yaptım, şimdi belki şans eseri çalışır diye home button'a basılı tutarak kabloyu bağlayacağım.

Edit:

Ahanda oldu. Butonu cidden çalışmıyor bu arada nasıl becerdim bilmiyorum.

1735414057297.webp

Geri
Yukarı Alt