Bir gün Discord'da arkadaşım çağırdı itemsadder kurmamış, ben de yardıma gittim. Kurduk. Sonra SMP geçtik, sunucuyu açtılar. Çalışma masası eşyalar üretilmiyordu. Ben de dedim sıfırdan kuralım dedim. VDS erişim verdileri kurdum. Sonra Google hesabı acıp sunucu ismi ile açtım domain ve site kurdum bedava. Akşam vakti konsol bakıyordum, birisi birisine op veriyordu, ben de niye veriyorsun dedim. Kurucu geldi karışma Ömer sen benim çalışanımsın dedi, hani ortaktık dedim, ayrıldım. Sonra domainde DNS kayıtları sildim. Arkadaşım bana döndü Ömer domain ve siteyi acmazsan dava edeceğiz dedi. Bekle Ömer kurucu bir şey atacak dedi, bekledim attı. Sonra Google hesabı verdim açtılar sunucuyu geri. Sonra akşam dedi ki destek olacaksın dava etmiyecegim dedi. Ne yapacağım dedim, sıfırdan site kuracaksin dedi. Ben bilmiyorum, başka forumda bu olayı anlattım gözünü korkutuyorlar engelle geç dediler. Sonra o forumu arkadaşa attım sonra dediler ki o sayfayı sil yoksa dava edeceğim dedi.
Bunu yazmıştı bana.
@47rapflex niye gülüyorsun kalbim çarpıyor
Sayın Ömer,
Müvekkilim RAMAZANCRAFT isimli sunucunun sahibi ve tüm fikri/maddi haklarının yasal hak sahibidir.
Tarafınızca, müvekkilimin sunucusunun adı kullanılarak bir Gmail hesabı açıldığı ve bu hesap üzerinden müvekkilimin erişim yetkilerinin kısıtlandığı tespit edilmiştir. Söz konusu işlem, açıkça hukuka aykırı olup; müvekkilimin marka değeri, dijital varlıkları ve ticari faaliyetleri üzerinde haksız tasarruf niteliği taşımaktadır.
Türk Ceza Kanunu'nun bilişim sistemlerine ilişkin hükümleri kapsamında; başkasına ait dijital varlıklar üzerinde izinsiz işlem yapılması, erişimin engellenmesi ve hesap kontrolünün ele geçirilmesi suç teşkil etmektedir. Ayrıca, kişisel verilerin ve ticari itibarın korunmasına ilişkin mevzuat hükümleri de ihlal edilmiş durumdadır.
Bu kapsamda;
RAMAZANCRAFT adına açılan Gmail hesabının derhal müvekkilime devredilmesini,
Müvekkilimin erişim yetkilerine getirilen tüm kısıtlamaların kaldırılmasını,
Hesap üzerinde üçüncü kişilerle paylaşılmış olabilecek tüm bilgilerin yazılı olarak bildirilmesini,
Bu bildirimin tarafınıza tebliğinden itibaren 24 saat içerisinde yerine getirmenizi talep ederiz.
Aksi takdirde, herhangi bir ek bildirimde bulunmaksızın Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde suç duyurusunda bulunulacak, ayrıca maddi ve manevi zararların tazmini için hukuki yollara başvurulacaktır. Yargılama giderleri ve vekalet ücretinin tarafınıza yansıyacağını önemle bildiririz.
Bu ihtar, tüm yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla gönderilmektedir.
Gereğini bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
Av. [Levent Yılmaz]
[Yılmaz Hukuk]
Bunu yazmıştı bana.
@47rapflex niye gülüyorsun kalbim çarpıyor
Son düzenleme: