Kamerası bozuk iPhone 12 Pro ile A33 5G takası yapılmalı mı?

kaanbey

Çalışkan
Selamlar kamerası sorunlu iPhone 12 Pro var. Telefoncu da 2 bin TL yaptırırım diyor. A33 5G ile takas yapayım mı? iPhone 12 pro yurt dışı ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı olsa bile yapmazdım. Bir telefon girişe yakın, diğeri zamanının amiral gemisi. FPPRO’ya bir gönder, orası ne kadar fiyat çıkartacak.

Selam kamerası sorunlu iPhone 12 Pro var. Telefoncu da 2 bin TL yaptırırım diyor. A33 5G ile takas yapayım mı? iPhone 12 Pro yurt dışı ama.

Telefoncu gider yan sanayi takar A33'ten kötü olur. Daha yetkili yerlere git. Ayrıca IP12 Pro A33 gibi telefonla değiştirilmesi mantıksız. Biri zamanının en üst segment telefonu diğeri zamanının alt-orta segment arasındaki telefonu. Yaptır kullan derim. En kötü satar orta segment Android alırsın A33'ten daha iyi tercih yapmıs olursun.

Normalde mantıksız derdim ancak iPhone 12 Pro daha makul bir cihaz, 2K 12 Pro'nun kamerası için mantıklı bir fiyat eğer yaptıracağınız servis düzgün malzeme kullanacaksa çok bir sorun olmaz bu telefonların ekran pil ikilisi haricinde çok kötü bir parçası zaten bulunmaz gidip sosyal medya servislerine saçma sapan paralar vermeye değmez zaten cihaz yurt dışı. Telefon kimde anlamadım ama eğer iPhone sizinse dursun, Samsung sizinse takasa yapın derim.

Selamlar kamerası sorunlu iPhone 12 Pro var. Telefoncu da 2 bin TL yaptırırım diyor. A33 5G ile takas yapayım mı? iPhone 12 pro yurt dışı ama.
O zaman bulaşmayın. Yurt dışı olmasa almak mantıklı ama bu hali ile değil. 12 Pro daha iyi bir cihaz ama yurt dışı ve ekstra masraflı. Satarken de kolay satamayacaksınız.

12 Pro artık çok üretilmediği için, hatta üretilmiyor, tamirci yüksek ihtimal yan sanayi kullanacak. Bu da daha beter yapacak.

Orijinal çıkma kamera bile 5000TL iyi bir serviste. Bu masraflar çıkacağına üstelik yurt dışı bu fiyata ikinci el iPhone 12 ya da 11 alınır iPhone tarafında. Samsung tarafında ikinci el S21, S22 bulunur.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt