Kayra342727
Becerikli
Hiç düzelmiyorsa RAM'leri çıkarsın beyaz veya siyah bir silgi ile uçlarını silip tekrar taksın. Benim masaüstünde ekran kartı neden olmuştu buna direkt takıp çıkardım düzelmişti. Sizde de belki RAM sorundur.Laptopa 8 GB RAM ve SSD alındıktan sonra bayağı uygulama indirmiş arkadaş. Laptopu kapatıp bugün açınca böyle bir sorunla karşılaşmış. Virüs girmiş olabilir mi? Ne yapmalıyım?
Hiçbir alakası olduğunu sanmıyorum. Önerdiğiniz işlem RAM ile ilgili donanımsal bir sorun çıktığında yapılan belki kurtarır tarzında basit bir işlem. Arkadaş CPU'yu başka yüksek kullanan şeylerin ne olduğunu atarsa ve bir de Kaspersky ile tam tarama yaparsa daha iyi olur fikrimce.Hiç düzelmiyorsa RAM'leri çıkarsın beyaz veya siyah bir silgi ile uçlarını silip tekrar taksın. Benim masaüstünde ekran kartı neden olmuştu buna direkt takıp çıkardım düzelmişti. Sizde de belki RAM sorundur.
Virüs taraması ile tarattım 2 tane virüs buldu düzeldi teşekürler.Hiçbir alakası olduğunu sanmıyorum. Önerdiğiniz işlem RAM ile ilgili donanımsal bir sorun çıktığında yapılan belki kurtarır tarzında basit bir işlem. Arkadaş CPU'yu başka yüksek kullanan şeylerin ne olduğunu atarsa ve bir de Kaspersky ile tam tarama yaparsa daha iyi olur fikrimce.