Arkadaşlar merhaba, uzun süredir araştırmama rağmen bu konuda muzdaribim. ByeDPI, Zapret ve SpoofDPI'yı kurmayı denedim. Yeri geldi laptopun Wi-Fi ayarlarını bozdum. Yeri geldi sinirden delirecek gibi oldum ama ne yaparsam yapayım Linux Mint kullanan biri olarak bu sansür engelini Windows'taki gibi basit, tıkla çalıştır bir uygulama ile aşmayı başaramadım.
Karmaşık uygulamalar (zapret gibi) kurmaya çalıştığımda kesinlikle en az birkaç alakasız ve tuhaf hata ile karşılaşıyorum. Oldukça yoruldum. Günlerdir DPI sansürünü aşamadım. Mental olarak bitmiş durumdayım.
Lütfen aşırı geri zekalı ve aşırı şansız biriymişim gibi varsayarak tane tane, neyin ne olduğunu anlatarak açıklayarak DPI sansürünü hangi uygulama ve adımlarla aşabileceğimi anlatabilir misiniz?
Terminal kullanmaya karşı değilim ama ne kadar terminal kullanırsam o kadar kafam karışıyor. SansürOnline kullanmıyorum maalesef, bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz.
Warp ile yapabildiğimi biliyorum, bu da bir ikinci seçenek olarak kenarda kalsın ancak interneti yavaşlattığı için çekiniyorum, o nedenle ilk tercihim değil gibi, galiba bugün halledeceğim gibi, zapret'i bir daha kurmayı deniyorum.
Dostum internetteki zapret rehberleri bi tık outdated ve eksik. Bende kurarken baya sinir olmuştum. Aldığın hatanın sebebinin zapret'i github deposunun releases kısmı yerine direkt git ile çekerek indirmen olduğunu düşünüyorum. Bi zapreti releases kısmından indirerek kurmayı dener misin baştan?
Warp ile yapabildiğimi biliyorum, bu da bir ikinci seçenek olarak kenarda kalsın ancak interneti yavaşlattığı için çekiniyorum, o nedenle ilk tercihim değil gibi, galiba bugün halledeceğim gibi, zapret'i bir daha kurmayı deniyorum.