Maç Sonucu | Rangers 0 - 2 Fenerbahçe | Penaltılar 3 - 2

Simon

Üstün
Makaleler
28
Hoca sonsuz donguye girdi.
1741906431068.webp

5 penaltıda 3 tanesini atamıyorsa bir takım bir sıkıntı vardır. Tadic penaltı kullanmamalı. Tadic 2 yıldır penaltıda kaybetmemize sebebiyet veriyor. Ligde en çok penaltı kaçıran oyuncu Tadic olabilir. Hadi hepsini geçtim İrfan Can dururken Mert Hakan mı gerçekten?

Tadic için gereken dualar edildi. :)
Aslinda Tadic gunah kecisi. En Nesyriye gelen toplar Taliscaya gelseydi mac coktan bitmisti.

5 penaltıda 3 tanesini atamıyorsa bir takım bir sıkıntı vardır. Tadic penaltı kullanmamalı. Tadic 2 yıldır penaltıda kaybetmemize sebebiyet veriyor. Ligde en çok penaltı kaçıran oyuncu Tadic olabilir. Hadi hepsini geçtim İrfan Can dururken Mert Hakan mı gerçekten?
Special One farki deriz.

Dakika 100 küsur:

Yusuf akçiçek defanstan top kapıp ceza sahası çizgisine koşuyor.

Oyuna gireli 20 dk olmuş Dzeko ve Tadic: Koşamıyor.

Şimdi şu 2 herif ne yaptı da övülüyor? Tüm kritik anlarda sıçan 2 herif. Geçen sezon 200+ pozisyondan 26 gol çıkaran Dzeko ile tüm kritik pozisyonları mahveden Tadic.

İsmail Hocayı bir kez daha saygıyla anıyorum. Geçen sene sonu ben bu 2 adamla devam etmek istemiyorum diyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fenerbahçeliyim demeye gurur duyuyorum. Fenerbahçeyle gurur duyuyorum. Yolumuza devam etmek zorundayız.
Zaten öyle kardeşim şu son 3 senede Avrupa'da tek ilerleyen takım Fenerbahçe. 2 yıldır rekorlar üstüne rekorlar kırıp şampiyon olan, 3. senesinde nağmağlup olan takım Son 32'yi geçemiyor. Ondan önce ki sene direkt eleme.

Sen ise her sene üstüne koyup Avrupa'nın gediklisi haline geliyorsun.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt